Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan nu o vrea pe FCSB în Ghencea! ”Dacă voi fi găsit vinovat, voi merge la închisoare” / ”Sunt dispus să discut cu prim-ministrul Ciolacu”

Florin Talpan nu o vrea pe FCSB în Ghencea! ”Dacă voi fi găsit vinovat, voi merge la închisoare” / ”Sunt dispus să discut cu prim-ministrul Ciolacu”

Steaua

Comentarii

Potrivit ultimelor informaţii şoptite ”pe la colţuri” sunt şanse foarte mari ca FCSB să poată juca derby-ul cu Dinamo pe arena din Ghencea, în contextul în care Arena Naţională este ocupată cu concertele.

Aşadar, anii de inginerie birocratică, de opoziţie totală, sunt gata să se sfârşească: formaţia patronată de Gigi Becali se poate întoarce pe stadionul ”Steaua”, fie şi pentru doar o singură partidă.

Florin Talpan a luat foc! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea

O asemenea veste nu avea cum să-i pice bine juristului Florin Talpan, cel care a dus de unul singur ”cruciada” împotriva lui Gigi Becali şi l-a deposedat de tot ce ţine de Steaua.

Din informaţiile oferite de prosport.ro, se pare Florin Talpan a mers în audienţă de urgenţă la comandantul Clubului Sportiv Steaua, Ştefan Bichir, şi i-a transmis acestuia că este dispus să facă închisoare dacă a greşit undeva legislativ, iar FCSB primeşte dreptul de a evolua în Ghencea.

Iată ce i-ar fi transmis Florin Talpan lui Ştefan Bichir, cel care ar fi gata să semneze revenirea lui Gigi Becali pe arena ”Steaua”.

Domnule comandant, eu nu voi semna nicio hârtie cu privire la dorinţa FCSB-ului de a juca pe stadionul Steaua. Acea echipă este de rea credinţă, ne-a creat prejudiciu atâţia ani. 

Cum să o lăsăm să joace pe stadionul Steaua? Avem prejudiciu de recuperat. Sunt dispus să discut personal cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu pentru această situaţie.

Să mă cheme pe mine la Parchet legat de faptul că nu semnăm ca FCSB să joace pe stadionul Steaua, iar dacă voi fi găsit vinovat voi merge la închisoare, dar nu e posibil să joace pe stadionul Steaua.

Nu trebuie să ne fie teamă de cineva, adevărul este de partea noastră. Şi să nu uităm că noi am plătit 400 şi ceva de mii de euro taxa de timbru pentru dosarul cu prejudiciul”, s-ar fi auzit declarând Florin Talpan în biroul lui Ştefan Bichir.

Sursa citată a menţionat că a dorit să obţină câte un punct de vedere din cele două părţi, însă nici Florin Talpan, nici Ştefan Bichir nu au răspuns solicitării.

Afla mai multe despre: fcsb - dinamosteauaghenceaflorin talpanmarcel ciolacustefan bichir 

viewscnt
Articole similare