Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a ajuns la un acord pentru salariul său de la Al Nasr. Câţi bani va primi mijlocaşul naţionalei

Florin Tănase a ajuns la un acord pentru salariul său de la Al Nasr. Câţi bani va primi mijlocaşul naţionalei

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este aproape de o plecare la Al Nasr, iar jucătorul lui Gigi Becali şi-ar fi negociat deja salariul pe care ar urma să îl încaseze.

Zilele lui Florin Tănase la FCSB ar fi numărate, iar el s-ar pregăti de un transfer la Al Nasr, echipă care este nevoită să plătească clauza de reziliere impusă de Gigi Becali. Acum s-ar fi aflat şi ce salariu ar primi Florin Tănase, iar fotbalistul va fi mult mai bine plătit decât la FCSB.

Florin Tănase va primi un salariu lunar de 80.000 de euro la Al Nasr, adică 960.000 de euro pe an, potrivit Fanatik. În prezent, el primeşte la FCSB 30.000 pe lună, după ce a ajuns la o nouă înţelegere cu Gigi Becali vara trecută. 

Vara trecută, Gigi Becali a anunţat prelungirea contractului cu Tănase pe o perioadă de 4 ani şi un salariu de 30.000 de euro pe lună. De asemenea, în acord a fost impusă şi o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro, aceasta fiind suma pe care va trebuie să o achite Al Nasr.

Sezonul trecut, Florin Tănase a marcat 24 de goluri şi a fost golgheterul Ligii 1. În actuala stagiune, Tănase a marcat nouă goluri şi a livrat patru pase decisive în 19 meciuri din toate competiţiile.

Mihai Stoica, anunţ despre despărţirea lui Florin Tănase de FCSB

”De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă.

Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-al nasr 

viewscnt
Articole similare