Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a aşteptat finalul, apoi şi-a spus supărarea! "Să se schimbe ceva, altfel va fi tot locul 2. Este momentul pentru un transfer de la FCSB"

Florin Tănase a aşteptat finalul, apoi şi-a spus supărarea! "Să se schimbe ceva, altfel va fi tot locul 2. Este momentul pentru un transfer de la FCSB"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a tras un semnal de alarmă, după ce echipa a pierdut încă un titlu. De asemenea, fotbalistul ofensiv a susţinut că e momentul potrivit pentru a prinde un transfer.

Florin Tănase, după CFR - FCSB 2-0

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii 1. La finalul acestui meci, campionii au primit titlul. 

La finalul partidei, Florin Tănase a evidenţiat problemele de lot care au destabilizat-o pe FCSB în ultimele sezoane şi a transmis că echipa se poate abona la locul secund pe viitor. 

De asemenea, tricolorul a susţinut că vrea să se transfere în străinătate după cei cinci ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali. "Am ales să joc, pentru că am considerat că meciul este cel mai bun antrenament. Urmează două meciuri la echipa naţională şi am considerat că este prea lungă perioada. Am fost mult timp pe primul loc în acest sezon, din păcate şi accidentările şi-au spus cuvântul pe acest final de sezon. Ca in fiecare an. Aşa se întâmplă la noi, în play-off rămânem fără o bancă puternică, trebuie să se schimbe ceva din sezonul următor, pentru că dacă se va continua aşa tot locul 2.

Am aici cinci ani la Steaua (n.r. - FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract. Am citit şi eu în presă că este un nou antrenor, este alegerea conducerii şi nu pot să comentez acum", a declarat Florin Tănase. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 54 de puncte (campioană), 2. FCSB - 45, 3. Universitatea Craiova - 40, 4. Sepsi – 37, 5. Academica Clinceni – 32, 6. FC Botoşani – 31.

Ultimele două meciuri ale sezonului, CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Botoşani, vor avea loc miercuri, de la ora 18.30, respectiv joi, de la 17.30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becalicfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare