Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a izbucnit pe Facebook: ”Nu-mi vine să cred că aţi ajuns să vă bateţi joc!” Mesaj dur postat de mijlocaşul FCSB-ului

Florin Tănase a izbucnit pe Facebook: ”Nu-mi vine să cred că aţi ajuns să vă bateţi joc!” Mesaj dur postat de mijlocaşul FCSB-uluigalerie foto

Superliga

Comentarii

Baza sportivă Aripi Piteşti, unde s-au format jucători precum Dani Coman, Constantin Gâlcă, Ioan Vlădoiu, Alex Chipciu sau Florin Tănase, a fost retrocedată. Mijlocaşul FCSB-ului s-a declarat revoltat de situaţie.

Primăria Piteşti a fost de acord să retrocedeze un teren cu suprafaţa de 2.483 metri pătraţi, pe care se află baza sportivă Aripi Piteşti. Terenul a fost retrocedat unui om de afaceri care nu este interesat de soarta copiilor care se pregătesc acolo, dar, pe de altă parte, susţine că Primăria nu i-a făcut nicio ofertă.

Toată situaţia l-a revoltat pe Florin Tănase, cel care s-a format acolo. Jucătorul FCSB-ului a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care cere ca situaţia să fie rezolvată în favoarea clubului de fotbal:

”Incredibil! Nu îmi vine să cred că aţi ajuns să vă bateţi joc de viitorul a 300 de copii şi mai ales de sportul argeşean! Nu căutaţi scuze şi motive! Un gospodar adevărat găseşte întotdeauna soluţii! Poate că n-aş fi intervenit în această dispută dacă n-aş fi avut nişte principii şi nişte crezuri în ceea ce priveşte fotbalul. Respectul faţă de sport nu trebuie transformat într-un moft.

Poate că nu vă vine să credeţi, dar baza sportivă ”Aripi” este un simbol al Piteştiului. Situaţia în care a ajuns această bază sportivă o consider o mare jignire adusă miilor de copii care şi-au început cariera acolo(printre care şi eu) şi probabil şi a celor care ar vrea s-o facă în următorii ani. Ar fi timpul ca măcar în ultimul moment, sa fiţi mai responsabili şi să ţineţi cont de părerea cetăţenilor! Baza sportivă ”Aripi” trebuie să rămână intactă!

P.S: Lăsaţi aripile copiilor, avem nevoie de o societate sănătoasă. Într-o zi, când vor ajunge sportivi la echipe de top, să poată spune cu mândrie: Visul nostru a început la Piteşti
”, a postat Florin Tănase pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare