Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a rămas la FCSB şi îi pune gând rău CFR-ului: ''Sperăm ca ei să se încurce''

Florin Tănase a rămas la FCSB şi îi pune gând rău CFR-ului: ''Sperăm ca ei să se încurce''

FCSB

Comentarii

Florin Tănase dorea să o părăsească pe FCSB în iarnă, dar nu a reuşit să obţină mutarea dorită.

Florin Tănase a rămas la FCSB şi îi pune gând rău CFR-ului: ''Sper să se încurce''

Florin Tănase a fost cel mai important jucător al FCSB-ului în ultimele sezoane, iar după mai bine de cinci ani la club, ”tricolorul” era pregătit să plece.

Mutarea însă nu s-a realizat şi Tănase a rămas la FCSB. ''Nu am regret. Sunt fericit'' a mărturisit jucătorul. 

''Nu am regrete. Sunt aici, sunt fericit. Nu s-a întâmplat acum, trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut şi să ajut cât mai mult clubul.

Când intru pe teren, fie că sunt la antrenament sau la meci, nu mai stau să mă gândesc că puteam să fiu acolo sau acolo. M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau alta. 

Anul acesta este aproape imposibil (n.r. câştigarea unui trofeu), trebuie să fim realişti. Sunt 10 puncte diferenţă dar noi credem. Dacă vom câştiga acest meci cu CFR, sperăm ca ei să se încurce. Pentru că ei o să aibe un program puţin mai dificil decât al nostru'', a declarat Florin Tănase. 

Adus de la Viitorul în vara lui 2016, înaintea sezonului în care constănţenii aveau să câştige titlul, Florin Tănase a însumat 208 apariţii pentru FCSB.

  • 71 de goluri şi 38 de pase decisive a reuşit fotbalistul de 27 de ani pentru formaţia roş-albastră, ridicând Cupa României în 2020.

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare