Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB! Salariul uriaş cu care Gigi Becali l-a convins să dea "cu pixul" până în 2025

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB! Salariul uriaş cu care Gigi Becali l-a convins să dea "cu pixul" până în 2025

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) a semnat un nou contract cu FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a fost convins de Gigi Becali să dea "cu pixul" şi să-şi prelungească înţelegerea.

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB. Salariu uriaş până în 2025

După ce în sezonul trecut a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri, Florin Tănase aştepta să plece la o echipă din străinătate. Gigi Becali a refuzat, însă, mai multe oferte pentru că nu era mulţumit de suma oferită de cluburi şi astfel, într-un final, l-a convins pe Tănase să semneze o nouă înţelegere cu FCSB, scrie as.ro. Becali a solicitat cinci milioane de euro în schimbul transferului lui Tănase, dar niciun club nu a fost dispus să plătească atât în schimbul golgheterului Ligii 1 din sezonul trecut. Sursa citată scrie că, în contractul proaspăt semnat până în 2025, Tănase va avea o clauză de reziliere de trei milioane de euro.

Vechea înţelegere dintre FCSB şi Florin Tănase expira în vara lui 2022. Potrivit sursei citate, în noul contract Tănase va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, care-l urcă pe prima treaptă a salariilor în Liga 1, la egalitate cu Alex Chipciu de la CFR Cluj. Cei doi sunt cei mai bine plătiţi fotbalişti din campionatul României.

După un sezon încheiat cu 24 de goluri marcate în Liga 1, pe numele lui Florin Tănase au sosit mai multe oferte, dar niciuna la suma dorită de Gigi Becali. Agentul Ioan Becali a confirmat în direct la Telekom Sport, suma pentru care Florin Tănase poate pleca de la FCSB: ”Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de 5 milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub 5 milioane. Căutăm să vedem, mai e timp pana pe 31 august sau pe 4-5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri, dar s-a jucat cu un penalty. În mare jucatorul a jucat bine, e in formă. Stim cine e, e putin ciudat ca 5 milioane e greu sa ajungă vreo echipă la această sumă tinand cont ca a marcat 24 goluri. Nu mi s-a intamplat ca un golgheter al Romaniei sa nu fie transferat.” a explicat el, la Sport Report.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcontractgigi becalisalariu 

viewscnt
Articole similare