Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, apărat după evoluţiile cu CFR Cluj şi Dinamo: ”A jucat un meci jumătate mai slab şi dăm în el”

Florin Tănase, apărat după evoluţiile cu CFR Cluj şi Dinamo: ”A jucat un meci jumătate mai slab şi dăm în el”

FCSB

Comentarii

Cristian Dulca a avut cuvinte de laudă pentru Florin Tănase, în ciuda lipse de formă din acest început de an.

Florin Tănase este cel mai important fotbalist de la FCSB din ultimii ani. Ajuns în tabăra vicecampioanei României la începutul sezonului 2016-2017, fotbalistul de 27 de ani a fost golgheterul stagiunii trecute din Liga 1, cu 24 de reuşite.

Nici în actuala ediţie de campionat nu o duce rău din punct de vedere al cifrelor ofensive. Totuşi, cu gândul la un transfer în străinătate, acesta nu a mai avut evoluţii consistente în cele două meciuri disputate în anul 2022, cu CFR Cluj, respectiv cu Dinamo. În niciuna dintre acestea nu a prins finalul pe teren.

După remiza cu CFR Cluj, scor 3-3, Tănase a fost printre cei mai criticaţi componenţi ai lotului de la FCSB. De asemenea, căpitanul bucureştenilor nu a scăpat de reproşuri nici după victoria concludentă obţinută în faţa rivalilor de la Dinamo, scor 3-0. În respectivul meci, a fost înlocuit la pauză cu Florinel Coman.

Cristi Dulca îi ia apărarea lui Florin Tănase

Totuşi, în ciuda valului de critici care s-a abătut asupra sa, Florin Tănase este apărat de Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei feminine de fotbal a României. Fostul internaţional a subliniat faptul că Tănase este unul fotbalist valoros, în ciuda formei slabe pe care o traversează. 

”Mi se pare Tănase puţin ieşit din formă, la fel Olaru. Dar poate sunt momente, primele jocuri. Şi frigul contează pentru mulţi jucători. Una e să joci pe un timp mai plăcut şi una e să joci pe frig cu un teren îngheţat. E unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului.

Mi-a plăcut mereu tehnica lui, uşurinţa cu care îşi depăşeşte adversarul, nu ştiu motivul pentru care nu a plecat. Lui Tănase putem să-i numărăm pe degete meciurile slabe. Dacă era invers puteam zice că e într-o formă slabă.

A jucat un meci jumătate mai slab şi dăm în el... Eu zic că e un jucător important căruia trebuie să i se dea încredere. Nu se pune problema ca el să joace constant slab. El are o perioadă prin care trece şi trebuie înţeles”, a declarat Cristi Dulca, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcristi dulca 

viewscnt
Articole similare