Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase crede că FCSB are nevoie de un atacant. Căpitanul roş-albaştirilor îi simte lipsa lui Sergiu Buş "Trebuie să ne mişcăm foarte mult, să combinăm în absenţa unui număr 9"

Florin Tănase crede că FCSB are nevoie de un atacant. Căpitanul roş-albaştirilor îi simte lipsa lui Sergiu Buş "Trebuie să ne mişcăm foarte mult, să combinăm în absenţa unui număr 9"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a ieşit la declaraţii, după meciul victorios în faţa celor de la Voluntari, scor 2-1. Căpitanul roş-albaştrilor a discutat despre problemele pe care FCSB le are în privinţa numărului 9.

Florin Tănase crede că FCSB are nevoie de un atacant

FCSB a câştigat meciul împotriva celor de la Voluntari. Partida dintre cele două echipe s-a terminat cu scor 2-1, iar pentru roş-albaştrii au marcat Man şi Tănase. 

La final, Tănase a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre lipsa numărului 9, despre partida din această seară şi despre umrătoarele adversare, dar şi în legătură cu momentul confuz de la penalty, atunci când Dennis Man a luat mingea pentru a executa lovitura de la 11 metri.

"Fericit pentru cele 3 puncte, e bine că ne-am distanţat momentan, aşteptăm pasul greşit al celor de la CFR şi de la Craiova.", a declarat Tănase după meci.

"Nu cred că vom avea un meci uşor. Toate echipele se vor mobiliza şi vor încerca să ne încurce.", a spus Florin Tănase cu privire la partida dintre FCSB şi FC Argeş.

Legat de numărul 9, care pare că lipseşte de la FCSB, căpitanul echipei a menţionat:

"Trebuie să ne mişcăm foarte mult, să combinăm în absenţa unui număr 9.

"Da, cu siguranţă! Orice echipă are nevoie de un număr 9.

"Au fost momente când Sergiu ne-a ajutat foarte mult.", a spus căpitanul roş-albaştrilor.

La finalul interviului, Tănase a vorbit şi despre momentul confuz de la penalty.

"Suntem amândoi desemntaţi să batem penalty, dar ne-am înţeles (râde).", a adăugat Tănase.

FCSB este pe primul loc şi are 41 de puncte după 18 etape.

Afla mai multe despre: fcsb florin tanase 

viewscnt
Articole similare