Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase dezamăgit după egalul cu Viitorul. "Din păcate nu am reuşit să marcăm mai multe goluri"

Florin Tănase dezamăgit după egalul cu Viitorul. "Din păcate nu am reuşit să marcăm mai multe goluri"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost singurul marcator al roş-albaştrilor în egalul cu Viitorul din deplasare, după ce al doilea gol al celor de la FCSB a fost marcat de Dussaut în propria poartă.

Florin Tănase dezamăgit după egalul cu Viitorul 

Florin Tănase a fost singurul fotbalist al roş-albaştrilor care a dat gol, din penalty, în partida terminată la egalitate împotriva celor de la Viitorul, cu scor 2-2. Marcatorii meciului au fost Matei, Tănase, Fernandes şi un autogol din partea lui Dussaut. 

La finalul partidei, căpitanul celor de la FCSB a fost dezamăgit de prestaţia echipei sale.

"Cel mai important era să câştigăm, să ne distanţăm în faţa clasamentului. Din păcate nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. O parte a terenului a fost îngheţată şi de aceea am avut probleme... A fost îngheţat, în prima repriză, pe partea lui Man. Ne-a lipsit finalizarea, nu am tras la poartă.", a spus Florin Tănase.

Tănase a mai vorbit şi despre condiţiile de pe teren care au îngreunat jocul celor de la FCSB.

"Da, da!  A fost îngheţat o parte din el. A fost acel şut deviat şi nu am mai reuşit să punem în pericol poarta lor. Trebuie să ne obişnuim cu aceste meciuri, cu echipele care se strâng pe 16 metri. În seara asta am greşit pentru că n-am tras mai mult la poartă.", a mai spus decarul celor de la FCSB.

La finalul declaraţiilor, căpitanul roş-albaştrilor a vorbit şi despre CFR Cluj, care se află la doar un punct de aceştia.

"Eh, ne aşteptam. O luptă încinsă, cu siguranţă se va juca până în ultima etapă.", a adăugat căpitanul echipei.

FCSB este pe primul loc cu 38 de puncte acumulate în 17 etape, iar echipa lui Becali a reuşit să marcheze 42 de goluri şi a primit doar 17 în Liga 1.

Afla mai multe despre: fcsb tanase 

viewscnt
Articole similare