Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, după ce a fost omul meciului cu Milsami: ”Nu-mi doresc să fiu favoritul selecţionerului, îmi doresc să ajung la naţională prin evoluţiile mele”

Florin Tănase, după ce a fost omul meciului cu Milsami: ”Nu-mi doresc să fiu favoritul selecţionerului, îmi doresc să ajung la naţională prin evoluţiile mele”

UEFA Europa League

Comentarii

Florin Tănase a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în victoria cu 2-0 în faţa lui Milsami, în prima manşă a turul 1 din preliminariile Europa League. Căpitanul FCSB-ului spune că echipa încă nu are ritm, dar că este în creştere de formă.

FCSB a câştigat cu 2-0 contra lui Milsami, dar jocul a suferit. Florin Tănase a ieşit însă în evidenţă şi a marcat de două ori. Mijlocaşul de 24 de ani spune că echipa va creşte de la meci la meci:

”E un sistem ofensiv, am jucat cu o echipă care a stat pe două linii, se închidea foarte bine. Vor ieşi meciuri mai frumoase cu echipe care ies la joc. Nu am jucat de foarte multe ori în această poziţie, de inter, dar mă adaptez, încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să îmi ajut echipa”, a declarat Florin Tănase.

Jucătorul FCSB-ului a fost întrebat şi dacă mai speră la naţională, în condiţiile în care ultima oară n-a fost convocat: ”Eu nu-mi doresc să fiu un favorit al selecţionerului, îmi doresc să ajung acolo prin evoluţiile mele”, a mai spus Florin Tănase.

FCSB l-a transferat joi pe Ionuţ Vînă, de la Viitorul şi Florin Tănase a explicat cum a ajuns să o facă pe intermediarul: ”Domnul Becali m-a rugat să vorbesc, nu i l-am propus eu domnului Becali pe Vînă. Sperăm să ne ajute, eu îl ştiu de când eram mic. Sper să facă o treabă cât mai bună şi Steaua să fie un pas în cariera lui”.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare