Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, fericit că i-a ”furat” trei puncte Farului: ”Cu Hagi e mereu greu”

Florin Tănase, fericit că i-a ”furat” trei puncte Farului: ”Cu Hagi e mereu greu”

FCSB

Comentarii

FCSB a bifat a opt victorie la rând în toate competiţiile de la venirea lui Edi Iordănescu.

Florin Tănase, fericit că i-a ”furat” trei puncte Farului: ”Cu Hagi e mereu greu”

FCSB a învins-o, ieri, pe Farul cu scorul de 1-0 şi îşi continuă forma bună din ultima perioadă. 

”Fericiţi că ne continuăm seria victoriilor, era foarte important să ne apropiem de lider. Suntem bucuroşi, am câştigat trei puncte mari aici, la Ovidiu, unde greu se câştigă punct, nu mai zic de puncte. 

Tot timpul când am jucat contra lor, cu domnul Hagi antrenor, a trebuit să alergăm foarte mult, să compensăm prin dăruire, e greu cu el. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, încă nu suntem la sută la sută. Ne bucurăm că avem această serie, sperăm să o continuăm cât mai mult şi să ne apropiem mai mult”, a declarat Tănase, căpitanul echipei FCSB. 

Florin Tănase a vorbit şi despre Mirel Rădoi, care şi-a anunţat plecarea de la naţionla României: ”Am rămas surprins atunci, dar eu sper că se va răzgândi, pentru că face o treabă excelentă. Eu chiar am spus după meciul pierdut în Armenia că avem şanse şi uitaţi că s-a întors. Trebuie să fie învăţătură de minte şi pentru cei care critică prea devreme”.

Farul - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1.

A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

FC Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Rădăslăvescu (Sali ’75), Artean, Grameni (Pitu ’75) – Ciobanu (Purece ’86), Betancor (Petre ’75), Chiţu (Ganea ’46).  Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Şut ’69), Oaidă, Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’57), Keşeru (Budescu ’85), Oct. Popescu (Stoica ’85). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Ghiţă ’71 / Radunovic ‘45

Arbitri: Ionuţ Coza – Ionel Valentin Dumitru, Ionuţ Marius Bobe – Cătălin Popa

Observator: Liviu Ciubotariu

Partida era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordanescufarul constantaflorin tanase 

viewscnt
Articole similare