Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, geniu neînţeles. Mijlocaşul FCSB-ului crede că-i joacă pe toţi pe degete: "Am încercat o ironie care, se pare, a fost prea subtilă!"

Florin Tănase, geniu neînţeles. Mijlocaşul FCSB-ului crede că-i joacă pe toţi pe degete: "Am încercat o ironie care, se pare, a fost prea subtilă!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase face o afirmaţie surprinzătoare pe pagina sa de Facebook, luni, la o zi de la meciul cu Sepsi, în care mijlocaşul FCSB-ului a obţinut o lovitură de la 11 metri.

"Sincer, nu mă aşteptam să primesc penalty. Mă aşteptam să scoată un galben", a declarat Florin Tănase, la interviul acordat pe teren, chiar la finalul meciului, pentru ca la zona mixtă să intre în detalii: "Nu ştiu ce să zic. Dacă altădată spuneam că a fost penalty, acum mingea era undeva între mine şi el. Eu am pus piciorul stâng în faţa lui şi el mi-a dat peste picior. Chiar nu ştiu ce să zic, dar eu tind să cred că a fost penalty".

Deşi iniţial mărturisea cât se poate de sincer că nu se aştepta să primească penalty, Florin Tănase susţine acum că declaraţia sa a fost doar o ironie şi este convins că lovitura de la 11 metri a fost acordată corect.

"<<Mă aşteptam să iau galben!>>, am spus la super-flash-ul de după meci.

Poate că declaraţia mea de la finalul meciului cu Sepsi OSK a fost înţeleasă greşit. Nu am spus în niciun moment că arbitrul a greşit acordând penalty, ci am încercat o ironie care, se pare, a fost prea subtilă!

Consider că Horaţiu Feşnic a judecat corect faza şi mă bucur să văd că există arbitri care au curajul să ia decizia corectă, chiar dacă asta îi supără pe unii!", scrie Florin Tănase pe Facebook.

VIDEO | Faza penalty-ului obţinut de Florin Tănase

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Au marcat Gnohere ’56 (penalti) şi Tănase ’60 pentru FCSB, respectiv Karanovic ’27 pentru Sepsi.

Afla mai multe despre: tanase 

viewscnt
Articole similare