Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, în febra meciului cu Rapid Viena: ”Adrenalină! Abia aşteptăm.” Ce spune despre Andrei Ivan

Florin Tănase, în febra meciului cu Rapid Viena: ”Adrenalină! Abia aşteptăm.” Ce spune despre Andrei Ivan

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB încearcă să întoarcă eşecul cu 3-1, în turul cu Rapid Viena, iar Florin Tănase este încrezător. Căpitanul FCSB-ului spune însă că vicecampioana României are nevoie să înscrie rapid.

Jucătorii lui Nicolae Dică au în faţă primul obstacol important al sezonului. FCSB va încerca să se califice în grupele Europa League, în condiţiile în care a pierdut în tur cu 3-1. Florin Tănase spune că se aşteaptă ca cei de la Rapid Viena să joace defensiv şi să încerce să lovească pe contraatac:

"Vor încerca să se închidă şi să puncteze pe contraatac, mai ales că nu este un gazon atât de bun. Eu sper însă să marcăm rapid şi să ne facem meciul uşor [...] Normal că putem să nu primim gol. Nu neapărat apărarea a fost punctul nostru slab. Începând de sus poate n-am oprit jocul cum trebuia, nu am făcut fault tactic, toţi am fost de vină. Adrenalină (n.r. explicaţia pentru intrările dure de la antrenament)! Abia aşteptăm meciul de mâine seară şi sperăm să fim la fel de agresivi ca în această săptămână”, a declarat Florin Tănase.

Mijlocaşul de 23 de ani a vorbit şi despre Andrei Ivan, pe care-l consideră unul dintre principalele pericole: ”Andrei Ivan e un fotbalist cu calităţi, ca şi restul fotbaliştilor de la Rapid Viena. Dacă îi dai spaţii, poate fi periculos, dar sper să nu îi dăm şanse”.

O mare problemă pentru Nicolae Dică va fi absenţa lui Cristi Bălgrădean, care s-a accidentat cu Viitorul. Florin Tănase are însă încredere în tânărul Andrei Vlad: ”Nu avem o problemă cu postul de portar. Andrei Vlad a intrat foarte bine cu Viitorul, chiar ne-a salvat şi nu văd să fie o problemă".



 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare