Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, întrebat dacă se aşteaptă la repercusiuni din partea lui Gigi Becali după ce l-a înfruntat: "Eu spun adevărul"

Florin Tănase, întrebat dacă se aşteaptă la repercusiuni din partea lui Gigi Becali după ce l-a înfruntat: "Eu spun adevărul"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, şi-a continuat discursul şi după ce a recunoscut că nu e de acord cu decizia clubului de a-l lăsa pe Claudiu Keşeru în afara lotului la remiza cu CS Mioveni, scor 1-1.

Florin Tănase condamnă deciziile luate la FCSB

FCSB a ratat o nouă şansă de a se apropia de CFR Cluj, liderul campionatului, după ce a remizat cu CS Mioveni, scor 1-1. La cererea lui Gigi Becali, Claudiu Keşeru a fost scos din lot, iar acest aspect a provocat surprindere şi în vestiar. 

Florin Tănase a fost cel care a luat cuvântul şi a tras o concluzie îngrijorătoare pentru FCSB în plină luptă pentru titlul Ligii 1. 

"Când spui că rămâne un nucleu, trebuie să joace cel puţin 70%, 80% dintre jucători, să joace meci de meci la noi. Nu se întâmplă asta, din păcate. E dificil să câştigi campionatul cu jucători tineri. Anul trecut tot aşa eram o echipă foarte tânără, cred că cea mai tânără", a declarat căpitanul de la FCSB. 

Florin Tănase i-a ţinut partea lui Claudiu Keşeru şi a părut de neclintit atunci când a fost întrebat dacă se teme că va avea de suferit în urma declaraţiilor pe care le-a dat. 

"Da, m-a surprins, pentru că meciul trecut Keşeru a intrat şi ne-a ajutat cu o pasă de gol. Să-l laşi meciul următor în afara lotului, nu cred că e corect. 

O să vedem dacă o să mă afecteze, dar de ce să mă afecteze? Eu spun adevărul", a adăugat fotbalistul. 

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcs mioveni fcsb 1-1 

viewscnt
Articole similare