Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase l-a IRONIZAT pe Gigi Becali: ”Am revenit de pe altă planetă, nu?”

Florin Tănase l-a IRONIZAT pe Gigi Becali: ”Am revenit de pe altă planetă, nu?”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

La partida disputată la Călăraşi, au marcat Florin Tănase ’12, Florinel Coman ’65 şi Olimpiu Moruţan ’80. Decarul FCSB-ului s-a amuzat la finalul partidei şi l-a ironizat pe patronul Gigi Becali: (n.r Ai revenit în primul 11): ”Am revenit de pe altă planetă. Revenirea pe planetă, aşa a zis patronul nu? :)” s-a amzuat Tănase, făcând trimitere la ceea ce patronul său declarase în urmă cu puţin timp: ”Tănase a fost de pe altă planetă, nu ştiu ce e cu el”.

”Nu am mai discutat cu patronul în ultima perioadă. Nu am fost vocal...una e să faci o glumă şi alta e...Noi mai glumim din când în când” a mai adăugat Becali.

Despre victoria contra Academicii, Tănase a spus: ”Am ratat mult, dar se întâmplă. Ne bucurăm că am marcat trei goluri şi sperăm ca la meciul cu Dinamo să nu ratăm nicio ocazie”

Săgeţi în toate direcţiile: ”Niciun alt fotbalist din lume nu a jucat atâtea posturi ca mine”

Florin Tănase a continuat să arunce săgeţi la finalul partidei de la Călăraşi. ”Este greu să schimbi aşa multe posturi. Nu am văzut nicăieri în lume un jucător să schimbe atâtea posturi. Eu cred că am făcut meciuri bune când am jucat în poziţia de mijlocaş, când am fost mutat de la un meci la altul pe alt post, este foarte greu pentru că nu am văzut nicăieri în lume ca un jucător să joace pe aşa multe posturi. (n.r a purtat o discutie cu antrenorul unde da randament) Da, am discutat şi după cum aţi văziut am evoluat pe postul de mijlocaş...”

Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo: ”Cred că vor veni mulţi fani, şi ne vor susţine. Şi cu CFR au fost foarte mulţi, cu Dinamo vor fi şi mai mulţi”

Afla mai multe despre: tănasefcsb 

viewscnt
Articole similare