Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase nu a mai rezistat! Replică dură a căpitanului de la FCSB, după ce a fost catalogat drept trădător: "E o ofensă extraordinară"

Florin Tănase nu a mai rezistat! Replică dură a căpitanului de la FCSB, după ce a fost catalogat drept trădător: "E o ofensă extraordinară"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase susţine că el şi colegii săi au acceptat reducerea salarială temporară, înţelegând situaţia prin care trece echipa, subliniind că nu a fost numit trădători de către coechipieri după înţelegerea făcută cu patronul Gigi Becali.

Ca urmare a crizei provocate de pandemia de COVID-19, Gigi Becali a decis să reducă la jumătate salariile jucătorilor, decizie cu care nu toţi fotbaliştii au fost de acord, după cum a dezvăluit chiar patronul echipei. Totuşi, căpitanul echipei pretinde că aceştia din urmă nu l-au acuzat de trădare.

"Ar trebui să fim trataţi cu respect şi consideraţie!"

"Eu şi colegii mei am înţeles situaţia dificilă în care ne aflăm cu toţii şi am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plăteşte şi pentru care ne dorim cu toţii să facem performanţe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuţiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistenţele mele, a acceptat că această perioada să se diminueze până în luna septembrie 2020.

De aici şi până a scrie, însă, că am fost numit trădător de către coechipieri, este cale lungă. În plus, este o ofensă extraordinară adusă mie de către un ziar care ar trebui să fie respectabil!

Este păcât să văd cum anumiţi jurnalişti, care probabil acţionează la comanda unor persoane cu diferite interese, îşi permit să publice asemenea articole mincinoase, care aduc atingere demnităţii mele.

Mai mult, consider că atât eu, cât şi colegii mei, pentru faptul că suntem dispuşi să renunţăm la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui să fim trataţi cu respect şi consideraţie!", a fost mesajul transmis de Florin Tănase, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare