Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase nu crede în totalitate că FCSB va câştiga titlul în acest sezon. "Ducem lupta cu CFR şi celelalte"

Florin Tănase nu crede în totalitate că FCSB va câştiga titlul în acest sezon. "Ducem lupta cu CFR şi celelalte"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase a marcat primul gol pentru FCSB în victoria împotriva celor de la Botoşani.

Florin Tănase nu crede în totalitate că FCSB va câştiga titlul în acest sezon

Florin Tănase (26 de ani) a reuşit să marcheze primul gol al partidei dintre FCSB şi FC Botoşani, în minutul 55. Partida din etapa cu numărul 25 s-a terminat cu scor 0-2 pentru roş-albaştri, iar al doilea gol a fost marcat de Olaru în minutul 66.

La finalul victoriei, Florin Tănase a ieşit la declaraţii şi a a vorbit despre meciul din această seară (n.r. de duminică) în care echipa a cărui este căpitan, a reuşit o evoluţie foarte bună. Mijlocaşul cu numărul 10 este mulţumit de faptul că au câştigat în faţa moldovenilor şi de prestaţiile sale din acest sezon care ajută echipa. Tănase crede că au meritat să învingă în această etapă, dar crede că FCSB mai are de luptat cu celelalte pretendente la titlu, ca să poată ridica trofeul Ligii 1 la finalul sezonului.

Florin Tănase a mai vorbit şi despre următorul meci împotriva celor de la Gaz Metan, pe care îl consideră unul greu din cauza antrenorului Teja, care îşi doreşte o victorie în faţa celor de la FCSB.

"Anul trecut ne-au încurcat în play-off când aveam mai mare nevoie de victorie. Am reuşit să luăm toate cele 3 puncte pe un teren greu. A fost o victorie meritată.

Era important să deschidem scorul, după ei trebuie să iasă să forţeze să ne egaleze. Am 16 goluri marcate şi sunt bucuros că reuşesc să îmi ajut echipa. Ducem lupta cu CFR şi celelalte şi sperăm să se încurce şi noi să câştigăm meciurile să avem avans mai mare.

Urmează un meci dificil cu Gaz Metan, îl ştim toţi pe Teja, îl ştiu pe Teja şi stiu că vine să câştige pe Naţional Arena. Nu ne va fi uşor.", a declarat Florin Tănase.

Florin Tănase este evaluat la 3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare