Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase nu s-a mai putut abţine. Căpitanul FCSB, foc şi pară pe arbitraj: "Nu mai putem, ne-am săturat! Dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul!"

Florin Tănase nu s-a mai putut abţine. Căpitanul FCSB, foc şi pară pe arbitraj: "Nu mai putem, ne-am săturat! Dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB şi cel care a marcat golul echipei sale în partida terminată la egalitate, 1-1 cu Sepsi în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, a fost extrem de nervos din cauza arbitrajului la finalul meciului. Tănase a pus tunurile pe arbitrajul lui Iulian Călin.

Tănase, foc şi pară pe arbitraj: "Nu mai putem, ne-am săturat!"

Tănase s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut contra lui Sepsi, în urma căruia FCSB ar putea pierde primul loc din Liga 1 înainte de intrarea în play-off. Căpitanul roş-albaştrilor a trimis o mulţime de săgeţi la adresa arbitrajului lui Iulian Călin şi a centralilor din primul eşalon. Golgheterul campionatului a vorbit şi despre Supercupa cu CFR, dar tot în lumina arbitrajului.

"Foarte dezamăgiţi, pentru că, după părerea mea, puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reuşit, şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi. Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj.

(n.r. - arbitrul Călin) El dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul. Multe faulturi. Vreau să analizeze cineva, de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră. Trebuia să fie un joc uşor, asta e şi părerea mea, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, aturi invers, nici nu vede, nu e poziţionat cum trebuie, dă aşa, după ureche. Îi zice arbitrul de rezervă ceva, nici nu ascultă.

(n.r. - accidentările) Aceasta e pierderea cea mai mare din seara asta. Sperăm să-şi revină cât mai repede, pentru că avem nevoie de ei. Nu avem un lot aşa de numeric.

Ce aşteptări să avem (n.r. - de la Supercupă)? Să vedem cine ne mai arbitrează. Bîrsan, Călin şi...cine ne-a mai arbitrat? Cojocaru", a spus Florin Tănase, la flash-interviu.

Florin Tănase a vorbit şi despre spusele lui Edi Iordănescu, care a declarat că l-ar dori pe decarul FCSB la Cluj şi va vorbi cu şefii să i se facă o ofertă. Purtătorul banderolei de la FCSB a spus că nu se pune problema să ajungă la CFR Cluj: "Nu se pune problema de aşa ceva. Eu mai am contract cu Steaua încă un an şi ceva. Îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulţumesc că mă apreciază, dar poate în altă parte vom putea lucra împreună", a mai spus Tănase.

Sepsi - FCSB 1-1, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Golurile au fost marcate de Pavol Safranko ’57 pentru gazde şi Florin Tănase ‘6 pentru FCSB.

Sepsi: J. Fernandez – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ştefănescu – Vaşvari, Fofana (Gonzalez ’46), Nouvier (Petrila ’46) – Golofca (Bajrovic ’89), Safranko, G. Dragomir (Aganovic ‘8, Achahbar ’70). Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron (Oaidă ’14), Radunovic – Ov. Popescu (Vînă ’77), Şut, Olaru (Nedelcu ’43) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Panţîru ’77). Antrenor: Toni Petrea

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbliga 1sepsiarbitraj 

viewscnt
Articole similare