Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase: "Nu suntem favoriţi cu Guimaraes". Ce spune despre antrenorul Vergil Andronache

Florin Tănase: "Nu suntem favoriţi cu Guimaraes". Ce spune despre antrenorul Vergil Andronache

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a vorbit la finalul meciului cu Mlada Boleslav despre ce îi aşteaptă în play-off, dar şi despre principalul Vergil Andronache.

"Am început greu meciul, am avut şansă la acea bară a lor, dar după a fost un joc de tatonare, am dat şi noi bară, ne bucurăm că am reuşit să trecem. Per total, sunt mulţumit. Când câştigi eşti mulţumit. Meciul mergea spre prelungiri, dar a venit această execuţie şi ne bucurăm. Este o victorie foarte importantă, victoriile îţi aduc încredere", a declarat Tănase la Pro X despre victoria cu Mlada. 

Întrebat despre "dubla" din play-off cu Vitoria Guimaraes, care a trecut cu 9-0 la general de Ventspils, decarul de la FCSB nu este de părere că pleacă din postura de favoriţi: "Nu pot să spun că suntem favoriţi, şansele sunt egale".

După ultimele speculaţii apărute, Tănase a ţinut să îşi exprime public opinia despre antrenorul Vergil Andronache: "E ca orice antrenor, vine, ne ţine şedinţă, ne spune ce să facem la antrenament. Sunt mulţumit de el".

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbandronache 

viewscnt
Articole similare