Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase poate pleca în Turcia de la FCSB! Este dorit de o echipă de Champions League şi de Sivasspor. Cât cere Gigi Becali pe el

Florin Tănase poate pleca în Turcia de la FCSB! Este dorit de o echipă de Champions League şi de Sivasspor. Cât cere Gigi Becali pe el

FCSB

Comentarii

Fotbalistul de la FCSB, Florin Tănase (25 de ani), poate pleca de la echipa finanţată de Gigi Becali. Căpitanul e dorit în Turcia şi e disputat de două cluburi.

Florin Tănase, posibil transfer în Turcia

Fotbalistul venit în urmă cu patru ani de la Viitorul a devenit indispensabil la FCSB, unde e unul dintre cei mai apreciaţi jucători, atât de vestiar, cât şi de conducere. 

După forma bună din ultimele sezoane, Tănase ar putea prinde un transfer important. Fotbalistul e dorit de Basaksehir si de Sivasspor, cluburi care sunt pregătite să plătească pentru a-l avea, anunţă Sport.ro. 

Conform sursei citate, cele mai mari şanse de a-l transfera le are Basaksehir, club care evoluează în grupele Champions League. Turcii au produs surpriza în grupa lor, după ce au reuşit s-o învingă pe Manchester United, scor 2-1. 

Gigi Becali îşi doreşte să obţină în schimbul lui Florin Tănase aproximativ cinci milioane de euro. Recent, finanţatorul FCSB a reuşit să-l convingă pe căpitanul echipei să semneze prelungirea contractului. Inclusiv salariile lui Dennis Man şi Florinel Coman au fost mărite. 

  • 163 de partide, 47 de goluri şi 30 de pase decisive sunt cifrele lui Florin Tănase la FCSB.
 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtransfer florin tanase 

viewscnt
Articole similare