Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase s-a răzgândit: "Spuneam că e cel mai prost an de când sunt aici, acum e cel mai bun!" Reacţia căpitanului FSCB după primul trofeu din carieră

Florin Tănase s-a răzgândit: "Spuneam că e cel mai prost an de când sunt aici, acum e cel mai bun!" Reacţia căpitanului FSCB după primul trofeu din carieră

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB, a fost printre primii care a reacţionat după câştigarea Cupei României, primul trofeu din carieră. Decarul roş-albaştrilor a spus, la finalul meciului, că dacă până acum spunea că acesta este cel mai prost sezon al său, acum este cel mai bun de când a venit la FCSB..

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu din 2015 încoace şi primul trofeu din cariera lui Florin Tănase. Fotbalistul a vorbit pe marginea acestui subiect la finalul partidei, a vorbit despre noul staff şi i-a mulţumit lui Bogdan Vintilă, fostul antrenor.

Tănase vrea ca FCSB să facă eventul în sezonul viitor. "Am avut un meci dificil, contra unei echipe cu determinare, cu experienţă. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm sezonul. Înainte de meciu spuneam că este cel mai slab sezon de când sunt aici, acum pot să zic că e cel mai bun, pentru că am câştigat primul trofeu. La anul sper să câştigăm eventul.

A fost bine, ne-a pregătit bine.  Îi mulţumesc şi fostului staff, domnului Vintilă, merită şi el o medalie. El ne-a adus aici, cu siguranţă o va primi. Când vom începe, trebuie să facem totul pentru a câştiga campionatul"
, a spus Florin Tănase, la finalul partidei.

FCSB a învins Sepsi cu 1-0 în finala Cupei României, disputată la Ploieşti. Dennis Man a fost cel care a adus victoria şi trofeul, cu golul său din minutul 65.

Afla mai multe despre: florin tanasecupa romaniei 

viewscnt
Articole similare