Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase şi-a făcut "praf" colegii după înfrângerea cu Dinamo: "Mergem din rău în mai rău". Nu l-a uitat nici pe Vintilă

Florin Tănase şi-a făcut "praf" colegii după înfrângerea cu Dinamo: "Mergem din rău în mai rău". Nu l-a uitat nici pe Vintilă

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, nu s-a abţinut după înfrângerea cu Dinamo şi a dat lucrurile pe faţă. Tănase nu s-a ferit să vorbească despre lucrurile care nu merg la echipă.

"Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă de puşti, fără prea multă experienţă, nu ştim să jucăm meciurile acestea. Nu aveam voie să nu câştigăm meciul. Nu ştiu ce să zic... nu ne-am simţit pe teren, nu am pasat. Anul acesta nu jucăm deloc. Greşeli de curtea şcolii, pleacă oamenii pe lângă noi", a declarat Florin Tănase la flash interviul de la finalul meciului. 

Decarul "roş-albaştrilor" este de părere că el şi colegii săi trebuiau să arate mai mult atitudine, mai ales că au fost susţinuţi din tribună de o parte din Peluza Nord: "Mergem din rău în mai rău. Nu înţeleg de ce. Avem toate condiţiile să putem să progresăm şi uitaţi-vă, vin aceste meciuri şi pierdem împotriva marii rivale. Cu atât mai mult că s-a întors peluza. Trebuie să fim mai agresivi, să avem atitudine".

Întrebat de reporteri de ce nu merge echipa în 2020, Tănase a lansat o mică "înţepătură" şi la adresa lui Bogdan Vintilă: "Din câte îmi aduc aminte, ultimele etape anul trecut am jucat fără 9 clasic şi am făcut-o foarte bine. Acum... nu merge jocul, nu că nu avem atacant. Nu sunt antrenor eu ca să ştiu de ce nu jucăm bine".

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbdinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare