Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase strânge rândurile după înfrângerea de la Voluntari: "Am jucat slab, dar vom analiza şi în Serbia trebuie să arătăm altfel!"

Florin Tănase strânge rândurile după înfrângerea de la Voluntari: "Am jucat slab, dar vom analiza şi în Serbia trebuie să arătăm altfel!"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

"Am făcut un joc slab şi nu am reuşit să producem ocazii. Este un duş rece, trebuie să ne adunăm, pentru că urmeaza un meci mult mai greu în Serbia. Trebuia să ne adaptăm la starea gazonului, dar din păcate nu am făcut-o. Nu am fost nici suficient de agresivi" a mărturisit Florin Tănase, după meci.

Fotbalist care a marcat în primele două etape, Tănase nu a mai reuşit să înscrie în acest meci: "Îmi doresc să marchez în Europa, pentru a-mi ajuta echipa. Importantă este victoria echipei, iar în seara asta nu am putut sa luăm nici măcar un punct. Sper să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le-am repetat an de an, cu echipele mici" a mărturisit decarul roş-albaştrilor.

FCSB strânge rândurile înainte de partida din Europa League: "Am venit după două săptămâni de pauză şi am pierdut. Suntem obligaţi să facem faţă presiunii. În fiecare an am luptat pentru a intrat în Europa League, dar ne-am oprit în playoff. Sperăm să intrăm în grupe în acest an! Cu siguranţă, vom discuta, iar eu sper să arătăm altfel în Serbia" a mai spus unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Ligii 1.

Afla mai multe despre: florin tănasefcsb 

viewscnt
Articole similare