Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB. Apel disperat al căpitanului: "Mă duc la palat la domnul Becali!"

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB. Apel disperat al căpitanului: "Mă duc la palat la domnul Becali!"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Milsami Orhei şi a obţinut calificarea în turul doi preliminar al Europa League. În faza următoare a competiţiei, vicecampioana României va ad peste armenii de la Alashkert.

"Suntem bucuroşi că am trecut de acest tur, dar mai avem multe meciuri de jucat până să ajungem în grupe. Ne-am simţit foarte bine în Moldova, sunt foarte mulţi stelişti aici. Cristi Dumitru este un tânăr de perspectivă, are calităţi foarte bune şi sper ca în continuare când va intra să dea acelaşi randament. Trebuie să recunosc că n-a fost un meci foarte bun din partea noastră, am jucat la rezultat, am jucat să câştigăm acest meci.

Suntem numai pe drumuri, nu avem ce să facem, dar acum trebuie să ne concentrăm pentru meciul de la Sepsi. Apoi, mergem în Armenia, unde trebuie să luăm o opţiune pentru calificarea în turul al treilea. Nu mă gândesc acum la un transfer, depinde de ce oferte vin, dar eu mă simt bine aici. Dacă e vorba de un club important, e normal că aş vrea să plec. Îl rog frumos pe domnul Becali. Mă duc la el la palat şi îi spun să mă lase" , a declarat Florin Tănase la Pro X.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare