Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tene, invitatul special al lui Alexandru Săbău la "TOP INTERVIURI", joi, 11 iunie, de la 20:00, la Telekom Sport 1

Florin Tene, invitatul special al lui Alexandru Săbău la "TOP INTERVIURI", joi, 11 iunie, de la 20:00, la Telekom Sport 1

Top Interviuri

Comentarii

Se anunţă o nouă ediţie incendiară a emisiunii "TOP INTERVIURI". Joi, 11 iunie, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1, gazda Alexanndru Săbău îl va avea invitat pe fostul internaţional Florin Tene.

Florin Tene (51 de ani) este unul dintre fotbaliştii români care au reuşit să joace pentru cele mai importante cluburi din Bucureşti. Fostul portar şi-a început şi şi-a încheiat cariera la Dinamo, însă de-a lungul ei a jucat şi la Steaua şi Rapid. Printre alte experienţe la echipe precum Flacăra Moreni, Gloria Bistriţa sau Rocar Bucureşti, Tene a evoluat şi în afara ţării, la Karabukspor. 

După ce s-a retras, în 2001, Tene şi-a început cariera de antrenor cu portar, iar de o bună perioadă de timp face parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf. Tene a fost la Sportul Studenţesc, România U21, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Steaua, Al Hilal şi Litex Lovech, iar acum lucrează alături de Reghecampf la Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite. 

Afla mai multe despre: florin tenetop interviuri 

viewscnt
Articole similare