Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Vulturar i-a găsit atacant lui Gigi Becali, însă i-a fost ”dat retur”: ”Mă apuc eu de căutat?”

Florin Vulturar i-a găsit atacant lui Gigi Becali, însă i-a fost ”dat retur”: ”Mă apuc eu de căutat?”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) aşteaptă în continuare propuneri pentru postul de atacant.

Gigi Becali a declarat în numeroase rânduri că FCSB are mare nevoie de un atacant în iarnă, iar pentru ca acest lucru să meargă pe repede înainte, ar urma să-l aconteze încă de pe acum. Numai să-l găsească.

Florin Vulturar, neconvingător până acum

Omul de afaceri l-a trimis pe impresarul Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a-i găsi un atacant pe plac. Un creştin ortodox, puternic, rapid şi care să nu coste foarte mult.

Agentul a trimis, recent, un jucător pentru a fi supus spre analiză, însă atacantul nu a fost convingător pentru Mihai Stoica şi staff-ul echipei. În consecinţă, dacă nu a trecut de filtrul lui Mihai Stoica, nu a mai ajuns la Gigi Becali pentru ”unda verde” de transfer.

”(n.r. - A găsit Florin Vulturar vreun atacant potrivit?) Zice că a găsit, l-am studiat şi noi, dar nu prea (n.r. - gesticulează nemulţumit).

(n.r. - Mai căutaţi, nu?) Nu eu, mă. Eu să caut? Mă apuc eu de căutat? Să vedem. O să luăm un atacant să fie valoros”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Nici Mihai Stoica nu a fost convins

Situaţia a fost explicată şi de către Mihai Stoica, la Orange Sport. Se pare că atacantul defilează în campionatul său, însă nivelul de joc nu este unul foarte înalt, care să garanteze succesul său la FCSB.

”Mă uitam, ieri, la un atacant. Nivelul campionatului în care juca era foarte slab, el se distra acolo cu toţi. Când i-am spus lui Gigi despre acest atacant, el a zis: <<A, se distrează cu toţi? Atunci îl luăm>>. I-am spus că nu trebuie luat, pentru că nivelul e foarte slab, el se distrează acolo, dar nivelul e slab.

Şi nici nu are echipă naţională ca să-l vezi într-un meci cu o reprezentativă mai bună, dacă o atinge, dacă n-o atinge. Am luat un meci, am văzut cum se descurcă într-o partidă cu o echipă naţională bună, dar au luat cam multe de la ăia. Aşa că... Nu cred că... E complicat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin vulturargigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare