Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a intrat în posesia premiului "Golul anului 2019", la echipa naţională. "Mulţumesc tuturor celor care m-au votat"

Florinel Coman a intrat în posesia premiului "Golul anului 2019", la echipa naţională. "Mulţumesc tuturor celor care m-au votat"

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman şi-a ridicat premiul pentru "cel mai frumos gol al anului 2019", cu reuşita decisivă din meciul contra Angliei, de la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino, în victoria scor 4-2.

Jucătorul care a făcut un EURO U21 memorabil şi care, între timp, a debutat şi la prima reprezentativă a revenit din vacanţă şi se pregăteşte intens cu colegii de la FCSB pentru startul părţii a doua a sezonului. Vineri, după o nouă sesiune de antrenament la club, Florinel Coman a primit trofeul ”Golul Anului 2019” pentru reuşita sa din finalul meciului cu Anglia de la Campionatul European U21. Golul său a adunat cele mai multe voturi ale fanilor pe pagina de Facebook a Echipei Naţionale într-o competiţie care s-a desfăşurat pe întreaga durată a lunii decembrie 2019.

În finala concursului, Coman l-a învins pe colegul său de la naţională, George Puşcaş, care a candidat şi el cu reuşita sa din partida cu Feroe, din preliminariile EURO 2020.

"Mulţumesc tuturor suporterilor care m-au votat. A fost un an greu în care am muncit foarte mult. Din fericire s-au văzut şi performanţele.Am intrat în joc într-un moment cheie, am scos acel penalty şi apoi am văzut reacţia fanilor români care ne-au încurajat, am văzut fericirea pe chipul lor. E un sentiment plăcut cu care nu m-am mai întâlnit. Cred că EURO 2019 m-a lansat, după acel turneu am avut o încredere foarte mare”, spune Florinel Coman.

 

Afla mai multe despre: fotbalflorinel coman 

viewscnt
Articole similare