Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a izbucnit după ce Gigi Becali l-a criticat! ”E normal, sunt un jucător valoros şi se aşteaptă multe de la mine!”

Florinel Coman a izbucnit după ce Gigi Becali l-a criticat! ”E normal, sunt un jucător valoros şi se aşteaptă multe de la mine!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei I a play-off-ului Ligii 1.

Florinel Coman a fost aproape să marcheze, dar şutul lui a lovit bara transversală. La finalul meciului, şeptarul de la FCSB a fost mulţumit de rezultat şi a precizat că echipa lui merita victoria. 

Fotbalistul a fost întrebat şi despre declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a taxat pe jucătorul pe care spera să încaseze în trecut milioane de euro. Fotbalistul a dezvăluit că nu este afectat. Fotbalistul i-a răspuns lui Gigi Becali şi a spus că deja a început să se antreneze în plus. 

”Un meci foarte bun făcut de noi, e o victorie meritată. Ne-am învăţat lecţia, am pregătit meciul foarte bine, mai bine decât l-am pregătit acum două săptămâni, nu le-am dat nicio şansă. Un şut foarte bun, asta este, când nu intră, n-ai ce face.

De doi ani am nevoie de un gol, dar mă bucur că sunt sănătos, asta este cel mai important pentru mine. Îmi dă încredere, se vorbeşte numai de bine, sunt criticat întruna. E şi normal, mă uit şi eu, e normal, sunt un jucător valoros şi se aşteaptă multe de la mine.

Dacă dădeam gol în seara asta şi meciul următor îl făceam praf, ce se întâmpla? Am pierdut foarte mult, am pierdut tonus, de-asta îmi pare cel mai rău. Sunt convins că îmi voi reveni.

Am făcut ce făceam înainte, doar că mai mult. Patronul voia 20 de milioane pe mine. Dacă dau şapte goluri, iar se cer 20. E normal ca patronul să vorbească, bagă banii, n-am nicio problemă cu asta”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 34, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. Farul Constanţa – 24, 5. FC Voluntari – 24, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fcsb-florinel coman-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare