Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a lămurit lucrurile cu Andrea Compagno, după meciul cu Rapid: ”M-am dus să vorbesc cu el!”

Florinel Coman a lămurit lucrurile cu Andrea Compagno, după meciul cu Rapid: ”M-am dus să vorbesc cu el!”

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) se apără după ce a apărut în spaţiul media ideea că ar fi încercat să-l ”sape” pe Andrea Compagno (27 de ani), colegul său din ofensivă.

Andrea Compagno şi-a pierdut forma foarte bună din sezonul trecut, iar patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, e decis să nu-l mai titularizeze în continuare.

În plus, omul de afaceri este gata să-l vândă în iarnă, dacă pe numele său va veni o ofertă consistentă, care să-i acopere investiţia în atacantul italian - aproximativ 1.500.000 de euro. 

Florinel Coman a stat de vorbă cu Andrea Compagno: ”Vestiarul e curat”

Florinel Coman neagă orice frântură de informaţia apărută în această direcţie, cum că i-ar fi forţat mâna patronului Gigi Becali pentru ca Andrea Compagno să fie ”sărit din schemă”.

”Aripa” de la FCSB a menţionat faptul că mereu a fost un coleg altruist şi i-a pasat italianului, gest pe care un coleg duşmănos - cum s-a lăsat de înţeles că ar fi el - nu l-ar face în mod normal.

Am văzut un articol, cum că eu aş fi vorbit să îl scot pe Compagno din echipă. Dacă am ajuns chiar în halul ăsta, să dăm într-un jucător. E bine că s-a dat în mine, eu sunt o fire mai aşa... S-a încercat dezechilibrarea liderului prin acel articol. Vreau să spun, nu îmi stă în caracter, dar a fost un articol prost.

Cum să mă duc şi cui să spun? Cui să îi spun să îl schimbe?! În ce meci? Erau acolo trei meciuri. În meciul cu Iaşi i-am dat 3 pase lui Compagno, în meciul cu Nordsjaelland, prima ocazie o are din piciorul meu. Să scoată şi fazele în care l-am evitat.

Am vorbit cu Compagno, m-am dus la el, l-am întrebat dacă a văzut acea ştire. Mi-a spus să stau liniştit, că e normal, de când a ajuns la clubul ăsta ştie cum e presa. În rest, nimic. Vestiarul ăsta e curat. Am fost mai montaţi şi iată că am reuşit să câştigăm acest meci”, a declarat Florinel Coman, printre altele, după meciul cu FCU Craiova.

Afla mai multe despre: andrea compagnoflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare