Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a vorbit despre plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Cu toţii îi ştim calităţile, aşa că eu cred că va face faţă acolo"

Florinel Coman a vorbit despre plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Cu toţii îi ştim calităţile, aşa că eu cred că va face faţă acolo"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a revenit cu gol la FCSB, în meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1.

"A fost un meci foarte bun, cred eu, dar dacă jucam în 11, altfel ne dozam efortul şi cred că puteam câştiga acest meci. Au fost ocazii foarte mari, cred că şi în 10 puteam câştiga, dar a fost un dezavantaj, pentru că e mai greu în 10, e mai mult de alergat, aşa că a fost un egal şi atât. Ne gândim doar la Cupă în acest moment.

Am vorbit cu Mister înaintea meciului, mi-a spus că o să joc 60 de minute. Am dat totul pentru echipă, am dat cât am putut azi. Din păcate, îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm şi golul 2, ca să luăm cele 3 puncte.

Echipa face meciuri foarte proaste, adică cu toţii suntem băgaţi în aceeaşi oală. Din păcate, nu reuşim să ne trezim. Nu ne regăsim, pot spune doar că avantajul pe care-l avem e în lupta la Cupă. A fost acel tur cu Dinamo, vine returul, trebuie să jucăm, să începem de la 0-0, pentru că altfel ne vom face singuri o partidă foarte grea. Am câştigat, dar nu se ştie niciodată. În fotbal, aţi văzut cum e. Conduci 1-0, iei roşu, 1-1 şi tot aşa. 16.29 Conduci 2-0, te întorc 3-2", a declarat Florinel Coman, la finalul meciului.

În final, Florinel Coman a vorbit despre plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Îi doresc lui Dennis să facă pasul în străinătate, mai ales în Europa, pentru că cu toţii îi ştim calităţile, este un jucător foarte bun, un coleg la fel, aşa că eu cred că ar face faţă în Europa".

FCSB – FC Botoşani, scor 1-1 în Liga 1, meci în care ambele echipe au avut jucător eliminat în prima repriză

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Coman ’13 pentru gazde şi Ţigănaşu ’22 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare