Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, anunţ ŞOC! Pe cine vrea la FCSB, în locul lui Vintilă: "Echipa ar arăta foarte bine cu dânsul. Vreau să lucrăm împreună"

Florinel Coman, anunţ ŞOC! Pe cine vrea la FCSB, în locul lui Vintilă: "Echipa ar arăta foarte bine cu dânsul. Vreau să lucrăm împreună"

FCSB

Comentarii

Atacantul Florinel Coman şi-ar dori să lucreze cu Mirel Rădoi nu doar la naţionala de tineret, ci şi la FCSB.

"Mirel e un antrenor foarte bun, a demonstrat-o la acel european, ştie să motiveze foarte bine jucătorul, ştie să vorbească, să facă tactica să joci la calităţile tale, cred că la acest european asta a făcut diferenţa. Ne bucurăm că nu a plecat, că a rămas şi contează foarte mult să lucrezi cu acelaşi antrenor cu care ai lucrat şi anul trecut.

Cred că foarte bine ar arăta (n.r. - FCSB cu Mirel Rădoi)... Mi-aş dori ca şi pe viitor să mai lucrez cu dânsul", a declarat Florinel Coman, pentru Telekom Sport.

Totuşi, Coman are cuvinte de laudă şi pentru actualul antrenor al roş-albaştrilor.

"N-am fost surprins că a venit la noi, e un antrenor trecut pe la Hagi, ştie foarte multe, ştie foarte mult fotbal. (...) A venit la noi, încercăm să-l ajutăm, e un antrenor foarte bun, vorbeşte mult cu noi, cred că i-a prins bine această pauză pentru a-şi pune filosofia în practică şi cred că vom face meciuri mari şi altfel va arata faţa echipei.

Nu ştiu dacă e mai greu să lucrezi la Steaua ca antrenor, suntem jucători, e normal să ai personalitate, sunt foarte mulţi jucători care au o vârstă, un cuvânt în vestiar, dar cred că dacă ştii cum să iei lucrurile, poţi să faci treabă", a adăugat Florinel Coman, pentru Telekom Sport.

FCSB, ofertă pentru Florinel Coman. Gigi Becali a refuzat-o

Florinel Coman recunoaşte că FCSB a primit o ofertă foarte consistentă pentru el, însă n-a vrut să ofere prea multe detalii.

Gigi Becali a afirmat că a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă n-a vrut să-l cedeze. Mijlocaşul de 21 de ani susţine că ştie despre această propunere, dar patronul l-a sunat şi i-a transmis că va rămâne la FCSB. Coman spune că şi-ar fi dorit să plece, dar, cum transferul a picat, va încerca să arate şi mai multă determinare, pentru a impresiona în continuare:

"Am auzit, dar nu vreau să comentez, important e că am rămas la acest club şi voi da totul, şi voi munci, şi sigur va veni şi rândul meu. A fost între patron şi club, după am fost sunat şi a fost o decizie de a rămâne la echipă. (Îşi doreai să pleci...) Îmi doream, dar cred că e o alegere bună... (E mai bine?) Îmi doream să plec, nu s-a putut, dar voi da totul pentru echipă, nu trebuie să fiu supărat, trebuie să joc, sunt jucător tânăr şi trebuie să jucăm toţi pentru echipă. Suntem pe locul 8 sau 9, trebuie să adunăm puncte. (Va fi mai greu să va transferaţi acum după elim din Europa?)
Nu cred, dacă ai evoluţii bune cred că poţi pleca", a declarat Florinel Coman pentru Telekom Sport.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: florinel 

viewscnt
Articole similare