Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman are dubii în privinţa unei faze de arbitraj de la FCSB - Rapid. ”M-am uitat la reluări”

Florinel Coman are dubii în privinţa unei faze de arbitraj de la FCSB - Rapid. ”M-am uitat la reluări”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid de pe teren propriu, scor 1-2, şi a ajuns la patru jocuri consecutive fără victorie. La finalul meciului, Florinel Coman a tras concluziile.

La primul meci după accidentarea suferită contra lui Voluntari, Florinel Coman nu a reuşit să fie decisiv pentru echipa sa şi şi-a cerut scuze în faţa suporterilor. Jucătorul crescut de Viitorul a declarat că are dubii în privinţa golului lui Şut din minutul 86, anulat pentru offside.

Reluările nu l-au convins pe Coman. ”Nu mi s-a părut offisde la golul lui Băluţă”

”Am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm. Am intrat greu în meci. Am avut şi un gol anulat. M-am uitat la reluări şi mi se pare că nu este offisde. Poate greşesc. Important este că nu am reuşit să câştigăm, plus că intrăm greu în meci. Sper că de la etapa viitoare să ne trezim. 

Am făcut trei antrenamente de la accidentare, dar sunt bine, nu am nicio problemă. Nu am fost activ în atac. Nimeni n-a fost activ. Ne pare rău de suporteri. Ne-au vorbit de aseară despre sacrificii, dar din păcate nu am reuşit să îi facem fericiţi. Domnul Mustaţă (n.r. liderul Peluzei Nord) ştie foarte bine cât de mult stăm la antrenament. Trebuie să fim o familie, să ne încurajăm. O echipă are şi perioade mai proaste.

În fiecare an avem o perioadă mai puţin bună, dar trebuie să ne ridicăm. Din păcate nu am reuşit să câştigăm nici astăzi, dar decât să termin pe locul 4 şi să bat Rapidul astăzi, mai bine iau campionatul. Am fost puţin răcit astăzi”, a spus Florinel Coman, după meciul cu Rapid.

VIDEO cu faza invocată de Coman

 

Afla mai multe despre: fcsbrapidflorinel coman 

viewscnt
Articole similare