Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, atac la adresa lui Istvan Kovacs: "Nu trebuia să arbitreze acest meci". Îşi asumă înfrângerea din Gruia

Florinel Coman, atac la adresa lui Istvan Kovacs: "Nu trebuia să arbitreze acest meci". Îşi asumă înfrângerea din Gruia

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1, iar Florinel Coman este de părere că este vina lui şi a colegilor săi pentru această înfrângere, însă "şeptarul" nu l-a uitat pe Istvan Kovacs, care l-a eliminat pe Bogdan Planic.

Starul de la FCSB recunoaşte că CFR Cluj i-a pus în dificultate şi meciurile cu ei sunt greu de gestionat, mai ales în repriza a doua, când Bogdan Vintilă a schimbat sistemul de joc: "Un meci foarte urât, pe bătaie, pe minge lungă. Ne este greu să jucăm împotriva echipelor care joacă pe forţă. A fost un meci prost făcut de noi, ne asumăm, suntem vinovaţi, nu ne-am ridicat la aşteptările fanilor. Nu am fost bulversaţi, dar sistemul pe care îl jucăm noi nu se bazează pe minge lungă şi sărituri la cap. Suntem la opt puncte, trebuie să câştigăm tot. În play off trebuie să fim mai atenţi la acest joc"

Florinel Coman, atac la adresa lui Istvan Kovacs: "Nu trebuia să arbitreze acest meci"

Florinel Coman şi Istvan Kovacs au avut un conflict în urmă cu mai multe luni, dar fotbalistul a spus că nu este nimic personal între ei. Totuşi, Coman contestă cartonaşul roşu pe care Kovacs i l-a acordat lui Bogdan Planic, moment care a dezechilibrat meciul: "Am luat şi acel cartonaş roşu, după părerea mea nu se dă niciodată, pentru că Deac şi-a făcut preluare, nici pe colţul de şase metri nu era. Era mingea lungă... asta este. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovacs acest meci".

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare