Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, ”botezat” în fiecare săptămână. Noua poreclă dată de Dorinel Munteanu :)

Florinel Coman, ”botezat” în fiecare săptămână. Noua poreclă dată de Dorinel Munteanu :)

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul primeşte vizita FCSB-ului într-un meci din etapa cu numărul 3 din Superligă. Partida este transmisă în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor fi pe Orangesport.ro.

Florinel Coman, ”botezat” în fiecare săptămână. Noua poreclă dată de Dorinel Munteanu :) 

Florinel Coman a fost botezat şi azi, de Dorinel Munteanu, înainte de partida Oţelul Galaţi - FCSB. De menţionat este că recent Anghel Iordănescu l-a poreclit de trei ori ”Dorinel” pe Florinel Coman.

”Nu m-au surprins absolut deloc (n.red. schimbările de la FCSB). Dacă vă uitaţi în lot, e foarte valoros. Că nu joacă Florentin Coman (n.red. Florinel Coman) nu e o tragedie, poate intra la pauză. Sunt jucători la fel de buni. Florentin Coman (n.red. Florinel Coman) e într-o formă bună, dar şi Popescu e un jucător valoros”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea meciului.

Declaraţia lui Anghel Iordănescu: 

”Aş vrea să-l văd pe 'Dorinel'. Sincer să fiu, îl apreciez foarte mult. Tot sincer să fiu, în competiţia care s-a încheiat, a fost unul dintre cei mai buni din competiţia noastră. Mi-aş dori foarte mult să-l văd pe 'Dorinel' la fel de implicat şi la echipa naţională, să-l văd pe 'Dorinel' că trage echipa aşa cum o face în momentul de faţă la FCSB”.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în campionat de opt ani. În 2015, Oţelul a dat lovitura pe Arena Naţională şi a învins echipa antrenată la acea vreme de Costel Gâlcă, scor 2-1. În Cupa României, Oţelul şi FCSB au încheiat la egalitate meciul din toamna trecută din faza grupelor, scor 0-0.

Afla mai multe despre: florinel comandorinel munteanufcsboţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare