Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, după partida cu CFR Cluj: "Chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul"

Florinel Coman, după partida cu CFR Cluj: "Chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul"

Fotbal

Comentarii

Atacantul Florinel Coman consideră că FCSB şi-a revenit la forma din trecut, după ce a reuşit rezultate foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat, 0-0, cu CFR Cluj, 1-0, cu CSU Craiova şi 2-1 cu FC Viitorul.

Florinel Coman a fost integralist în partida cu CFR Cluj şi a semnat o mare ratare cu foarte puţine minute înaintea finalului de meci, când şutul său a trecut peste poartă. La finalul meciului, internaţionalul de tineret a declarat că ar fi putut ca echipa sa să pună mâna pe cele trei puncte. 

"Un meci greu, jucători cu experienţă, cred că puteam să câştigăm, mai ales că am avut acea ocazie în minutul 90. Nu cred că Pintilii va renunţa, este o accidentare, dar nu aşa gravă şi speră că-l vom vedea pe teren la următoarele meciuri. Au venit să joace fotbal, prima repriză am jucat mai bine, am pasat, chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul. Trebuie să luăm cupa mai în serios faţă de anul trecut, mergem să câştigăm, cred eu că suntem pe o linie foarte bună şi în campionat, cred că ne-am pus cum eram înainte, ne-am revenit şi am făcut ultimele trei meciuri foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat", a declarat  Florinel Coman.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare