Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman le-a pus gând rău celor de la Dinamo: "Sper să vină golul în poarta lor!"

Florinel Coman le-a pus gând rău celor de la Dinamo: "Sper să vină golul în poarta lor!"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat că el şi colegii săi trebuie să câştige neapărat meciul din acest weekend cu Dinamo, din Liga 1.

“Urmează un derby, un meci foarte intens, pe care trebuie să îl câştigăm neapărat. Orice stelist îşi doreşte să aibă o victorie în faţa celor de la Dinamo. Este un meci deschis şi mergem încrezători să câştigăm. Primul meu derby a fost foarte frumos, am câştigat. (...) Terenul va fi îngheţat la ora jocului, dar asta este, trebuie să intrăm, să câştigăm. Trebuie să intrăm ca şi cum nu s-a întâmplat nimic şi este primul meci”, a spus Coman, făcând referire la meciul din 12 septembrie, câştigat cu 6-0 de FCSB.

Florinel Coman, revenit recent pe teren după o accidentare gravă, a precizat că acum se simte mai bine, dar are nevoie de ritm de joc. “Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute mai multe ca să-mi intru în formă. Sper să vină şi golul în poarta celor de la Dinamo”.

FCSB va întâlni Dinamo, duminică, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.. FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbdinamoliga 1derby 

viewscnt
Articole similare