Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Florinel Coman nu riscă să ajungă ca Alibec!" | MM Stoica, mesaj tranşant: "Nu mai vorbesc niciodată subiectul ăsta!"

"Florinel Coman nu riscă să ajungă ca Alibec!" | MM Stoica, mesaj tranşant: "Nu mai vorbesc niciodată subiectul ăsta!"

FCSB

Comentarii

Chiar dacă a fost cel mai slab jucător din lotul vicecampioanei în stagiul de pregătire din Olanda, Florinel Coman nu mai e favoritul patronului, dar e lăudat de Mihai Stoica şi Mirel Rădoi.

"Problema lui Florinel Coman este că în loc să explodeze, să crească, el rămâne pe loc. Nici valoarea pe care o avea la Hagi nu o mai are, juca mai bine decât la noi. Eu spun adevarul, asta e! Pierde mingea, o pierde prea mult, la Hagi nu o pierdea atât. Dar e şi posibil să explodeze. E posibil şi să se nască talent şi să moară speranţă. În schimb, Man şi Moruţan nu sunt, ei nu pierd mingea", a spus Becali zilele trecute.
 
Dar Mihai Stoica are cu totul altă părere despre "Mbappe" de la FCSB. "Florinel Coman nu riscă să ajungă ca Alibec. Riscă, în ghilimele, să ajungă un fotbalist pe care ni-l dorim, care o să fie titular nu doar pentru a bifa regula Under 21. Nu ştiu ce face el în afara terenului. S-a spus că fumează... Şi Lăcătuş fuma. El zice că nu mai fumează. E un viciu, dar nu e ceva foarte grav. Sunt foarte mulţi jucători care fumează. După mine subiectul Alibec e închis, nu mai vorbesc despre acest subiect niciodată!", a spus MM.
 
Aceeaşi părere bună despe Coman o are şi Mirel Rădoi, fost căpitan şi antrenor la FCSB: “Florinel
e un jucător formidabil. L-am văzut antrenându-se la echipa naţională de tineret. E un jucător fantastic. Nu e întâmplător ceea ce vorbeşte Hagi. Are calităţi extraordinare! El are o viteză incredibilă. În meciul cu Anglia U21 l-a avut adversar direct pe Arnold, finalist de Champions League. L-a făcut avion pe Arnold la câteva faze".

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comandenis alibecmihai stoica 

viewscnt
Articole similare