Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, operat cu succes după accidentare! Mesajul transmis de fotbalistul FCSB | FOTO

Florinel Coman, operat cu succes după accidentare! Mesajul transmis de fotbalistul FCSB | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (23 de ani) a fost operat cu succes după accidentarea suferită în partida FCSB - Sepsi 1-1, din Liga 1. Fotbalistul FCSB a reacţionat pe contul de Instagram după internvenţia chirurgicală.

Florinel Coman, operat cu succes! FOTO

Necazurile s-au ţinut scai de Florinel Coman în ultimul an. Accidentat grav într-un meci din Europa cu Backa Topola, la gleznă, atacantul FCSB nu şi-a revenit la forma de după acea lovitură. S-a accidentat din nou în partida cu Sepsi, 1-1 pe Arena Naţională, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Perioada de indisponibilitate va fi de aproximativ 3 luni, ceea ce înseamnă că FCSB nu se va mai putea baza pe Florinel Coman în acest an.

Coman a postat un mesaj pe InstaStory, pe contul său de Instagram: „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-aţi văzut vreodată! Promit!”, a scris Florinel Coman pe contul său de Instagram. Mesajul a fost însoţit de un selfie făcut chiar pe patul de spital, în care fotbalistul zâmbeşte.

Florinel Coman a jucat şapte meciuri şi a marcat un gol în toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbfotooperatiemesaj 

viewscnt
Articole similare