Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman poate avea probleme după incidentul în care a fost implicat: "Poate să îţi distrugă cariera"

Florinel Coman poate avea probleme după incidentul în care a fost implicat: "Poate să îţi distrugă cariera"

FCSB

Comentarii

Incidentul în care a fost implicat Florinel Coman a fost analizat, iar jucătorul poate avea motive de îngrijorare.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Peripeţia lui Florinel Coman stârneşte reacţii, în continuare. Dan Alexa şi Ioan Ovidiu Sabău au analizat incidentul fotbalistului de la FCSB şi au susţinut că jucătorul poate avea de suferit pe viitor.

Dan Alexa: ”Poate că a luat permisul fără să se gândească la consecinţe. E important să îşi înveţe lecţia, pentru că se putea întâmpla mai rău. Poate Doamne fereşte făcea un accident şi lucrurile se conplicau. E important ca el să îşi înveţe lecţia. E important şi să fie ajutat în această situaţie. Poate să fie o pată în cariera lui. Poate să apară acest episod în CV-ul lui, cân va vrea să se transfere”.

Sabău: ”A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea. Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilaţi, să nu facă aşa ceva”.

Florinel Coman a fost depistat pe autostradă cu 165 de kilometri la oră, în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Jucătorul de la FCSB nu avea un permis valid şi i s-a întocmit un dosar penal. 

Afla mai multe despre: florinel comanfc botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare