Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman poate spera în continuare la un transfer în străinătate! Veste importantă: echipa n-a renunţat la interesul pentru el

Florinel Coman poate spera în continuare la un transfer în străinătate! Veste importantă: echipa n-a renunţat la interesul pentru el

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (22 de ani) poate spera încă la un transfer în străinătate. Giovanni Becali, agentul său, a spus că Sporting Lisabona, echipa din Portugalia care l-a dorit în trecut, îl doreşte în continuare. Doar că preţul nu e pe placul lui Gigi Becali (62 de ani). Patronul FCSB cere în continuare între 10 şi 15 milioane de euro pentru "Mbappe".

Florinel Coman, dorit în continuare de Sporting Lisabona!

Cel poreclit "Mbappe" a început foarte bine sezonul la FCSB, dar s-a accidentat în meciul cu Backa Topola acum două luni şi de atunci a stat pe tuşă. Coman e pe bară de atunci şi nu a mai jucat deloc, nici la FCSB, nici la echipa naţională. Totuşi, după ce se reface, poate prinde în continuare unt transfer mare. Giovanni Becali spune că Sporting n-a renunţat la interesul pentru el, dar preţul e o problemă.

"Echipa din Portugalia l-a dorit întotdeauna pe Coman, dar preţul pe care l-au oferit nu i-a convenit lui Gigi Becali. Coman trebuie să se refacă acum, să joace meciurile astea şi după ce trec sărbătorile să vedem ce se întâmplă cu calcio mercato de iarnă. Dacă nu, la vară, pe ei şi pe mama lor. Suma acolo se învârte, la 10-15 milioane de euro", a spus Ioan Becali la PRO X.

Florinel Coman a marcat un gol şi a livrat trei pase de gol în cinci meciuri pe care a apucat să le joace la FCSB în toate competiţiile acestui sezon, până la accidentare. În prezent, potrivit transfermarkt.com, Florinel Coman e cotat la 5,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtransfersporting lisabona 

viewscnt
Articole similare