Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman presiuni după ce a rupt contractul cu fraţii Becali. Atacantul lui FCSB este într-o situaţie complicată de când nu mai colaborează cu foştii impresari

Florinel Coman presiuni după ce a rupt contractul cu fraţii Becali. Atacantul lui FCSB este într-o situaţie complicată de când nu mai colaborează cu foştii impresari

FCSB

Comentarii

Florinel Coman nu trece prin cea mai bună perioadă la echipa de club dar nici în viaţa personală. Fotbalistul roş-albaştrilor este pus sub presiune de când a încetat colaborarea cu fraţii Becali.

În luna decembrie a anului 2020, Florinel Coman a încetat colaborarea cu fraţii Becali şi a rupt contractul cu frima de impresariat a lui Dragoş Sabău, susţinută şi consiliată de verii patronului celor de la FCSB.

Florinel Coman presiuni după ce a rupt contractul cu fraţii Becali

Fraţii Victor şi Giovanii Becali au fost de acord cu rezilierea contractului atacantului celor de la FCSB, în luna februarie, iar această înţelegere s-a încheiat de comun acord.

La mijloc, din partea fotbalistului roş-albaştrilor, au fost mai multe motive pentru care a dorit încetarea colaborării cu fraţii Becali, iar unul dintre acestea a fost acela de a putea semna cu un impresar care îi va putea aduce o ofertă pe placul său: "Mă voi transfera cu impresarul care aduce oferta pentru mine." 

Ceea ce îl deranja pe Coman este faptul că Victor şi Giovanni ar fi complotat cu Gigi Becali pentru a aduce o ofertă jucătorului, care să fie doar pe placul patronului mai mult şi nu şi pentru interesele sale, la fel cum a fost în cazul lui Dennis Man.

Potrivit celor de la Sport.ro, un apropiat al lui Florinel, a vorbit despre faptul că decizia pe care acesta a luat-o în urmă cu câteva luni, l-a pus într-o situaţie dificilă şi are un impact negativ asupra sa, mai mult pe plan sportiv.

"Probabil că vreun coleg, care e gelos pe el sau vrea să îi locul în echipă, vorbeşte cu presa că să îl discrediteze şi să îi strice relaţia bună pe care o are cu Gigi Becali. Sau poate că e o presiune mediatică pentru că a rupt contractul cu impresarul, când existau nişte oferte pentru el pe care nu voia să le accepte", a declarat sursa anonimă, potrivit celor de la Sport.ro.

Atacantul lui FCSB este într-o situaţie complicată de când nu mai colaborează cu foştii impresari

În ultima vreme, Florinel Coman a avut mai multe probleme atât pe plan sportiv, cât şi extra-fotbal. Atacantul de 22 de ani, a fost prins la volan fără un permis legal în România, a fost accidentat o perioadă destul de lungă, iar la revenire nu a dat randamentul pe care şi l-a dorit, iar acum este din nou accidentat după meciul dintre România şi Macedonia de Nord.

Cauzele accidentărilor pot proveni şi din viaţa extra-sportivă, acolo unde se speculează faptul că Florinel consumă alcool şi este fumător, dar şi petrecerile par că îşi spun cuvântul.

Coman este cotat la 5.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt, iar şansa ca numărul 7 de la FCSB să prindă un transfer bun care să îl ajute în cariera sa de fotbalist, este ca la următoarea revenire să trateze totul ca un profesionist, să reuşească să ajungă la forma dorită, iar atunci cu siguranţă că echipele din străinătate, poate chiar şi din vestul Europei, vor apela la serviciile jucătorului de doar 22 de ani.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare