Experiențe împreună.
You are here:

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen. Nebunie totală în Germania: ”Este unul dintre cele mai mari talente din ţara sa”

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen. Nebunie totală în Germania: ”Este unul dintre cele mai mari talente din ţara sa”

Liga 1

Comentarii

Florinel Coman este propus la Bayern Munchen, într-un material apărut în publicaţia Keisbote. Atacantul FCSB-ului este văzut ca o soluţie pentru ”aripa” stângă a campioanei Europei, în contextul în care Bayern Munchen va avea un sezon foarte plin şi dificil.

Surprinzător, Florinel Coman este văzut ca o soluţie pentru Bayern Munchen şi este propus campioanei Germaniei, într-o analiză făcută de Keisbote. Jurnaliştii germani notează că Bayern caută o a patra extremă, deoarece soluţiile pe care le are acum în lot sunt Kinglsey Coman, Serge Gnabry şi Leroy Sane.

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen. Ce scriu nemţii

Ziariştii de la Keisbote scriu că Bayern Munchen caută să transfere cel puţin o extremă, deoarece are doar trei soluţii în lot şi până la Crăciun va disputa câte două partide în fiecare săptămână. Ceea ce înseamnă un consum foarte mare pentru jucătorii lui Bayern: ”Antrenorul Hans-Dieter Flick trebuie să gestioneze bine stresul jucătorilor săi şi să le ofere pauze”.

În continuare materialului sunt prezentate câteva nume şi unul dintre jucătorii propuşi este Florinel Coman. Atacantul FCSB-ului se află pe listă selectă, din care mai fac parte Callum Hudson-Odoi, Leon Bailey, Memphis Depay şi Marco Richer. ”O soluţie exotică pentru poziţia vacantă de ”aripă” ar fi talentatul român Florinel Coman, de la FCSB. Tânărul de 22 de ani este considerat unul dintre cele mai mari talente din ţara sa şi a fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi”, notează jurnaliştii germani.

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen. Ce defecte i-au găsit ziariştii din Germania

Ziarişti nemţi notează în material că Florinel Coman a fost la Campionatul European de Tineret din 2019, când a ajuns alături de România până în semifinalele competiţiei, unde am fost opriţi însă de naţionala Germaniei U21. Dar sunt scoase în evidenţă şi defectele lui Florinel Coman: ”Se ştie că-i place să fumeze. Nici măcar Hagi nu l-a putut convinge să renunţe la acest viciu”, scriu nemţii, care susţin că Florinel Coman ar fi şi fanul petrecerilor care ţin până dimineaţă.

Însă cei de la Keisbote concluzionează: ”Dar, datorită lui Ribery, Bayern are experienţă cu un copil teribil pe aripă. Şi cine ar putea i-ar putea băga minţile în cap unui tânăr talentat dacă nu Hans Flick, Oliver Kahn şi Uli Hoeness?”, este încheierea materialului în care Florinel Coman este propus la Bayern Munchen.

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...