Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman se înclină în faţa lui Vergil Andronache, după calificarea în play-off-ul Europa League: "E foarte bun"

Florinel Coman se înclină în faţa lui Vergil Andronache, după calificarea în play-off-ul Europa League: "E foarte bun"

UEFA Europa League

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a negat că ar fi avut un conflict cu antrenorul Vergil Andronache, în timpul unui antrenament, şi l-a lăudat pe interimarul de pe banca "roş-albaştrilor".

"Foarte greu, până la gol. Au început foarte bine, sunt periculoşi la faze fixe, dar din fericire am reuşit să trecem peste.

Am văzut şi eu astăzi acel ziar care a dat ştirea asta, o ştire falsă, chiar îmi părea rău aşa, mereu se găseşte cineva care să dea în noi. Este o ştire total falsă.

Antrenează bine, îşi face treaba, a venit din secund, a preluat postul de principal, ne dă încredere în antrenament. Eu cred că este un antrenor foarte bun, este bine că am reuşit să câştigăm", a declarat Florinel Coman, la Pro-X.

FCSB, calificată în play-off-ul Europa League

Cât despre meciul cu Vitoria Guimaraes: "O să facem o analiză şi vedem, au câştigat la scor, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt".

Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa cehă Mlada Boleslav, în manşa secundă a turului trei preliminar. În tur, la Giurgiu, scorul a fost egal 0-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionuţ Panţîru, în minutul 90+1.

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare