Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, sfătuit să îşi revizuiască viaţa personală: „Şi prietena trebuie să-şi dorească ca tu să faci performanţă”

Florinel Coman, sfătuit să îşi revizuiască viaţa personală: „Şi prietena trebuie să-şi dorească ca tu să faci performanţă”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman este în centrul unui imens scandal, după ce a fost prins de poliţişti gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. De asemenea, oamenii legii au constat că atacantul nu avea nici permis de conducere legal, ci unul fals obţinut în Ucraina.

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deţine un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu şi 5 ani!

Fostul jucător, Ioan Ovidiu Sabău, îl sfătuieşte pe Coman, după ultima ispravă, sa aibă mai multă grijă de viaţa personală şi cum îşi gestionează relaţia cu actuala iubită.
„A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni. Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile.
Mă distrez şi pot să fac şi performanţă cu adevărat. Nu se poate, este imposibil. Antrenamentul este un chin, meciul este uşor. Pentru că te-ai recuperat, te-a pregătit şi din punct de vedere psihic eşti foarte puternic. Nu eşti încărcat, de genul «nu m-am pregătit bine sau am pierdut două-trei nopţi săptămâna asta. Cum o să ajung?». Ai încredere pentru că te-ai pregătit şi te-ai odihnit şi intri foarte relaxat”
, a spus Sabău la Look Sport.

„Calităţi mai bune decât Man”

Fostul mijlocaş de bandă este impresionat de calităţile lui Florinel Coman: „El are această tendinţă, spre o viaţă mai uşoară, confortabilă şi să nu sufere prea mult. Ori nu are voie, pentru că are nişte calităţi excepţionale şi este păcat să se rateze un astfel de jucător. Are calităţi, zic eu, mai bune decât Man. Viteză mai bună, chiar şi mai multă personalitate, mai mult tupeu. Dar Man era mult mai aşezat, mai atent cu viaţa lui, mai focusat”.

Afla mai multe despre: florin comanfcsbioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare