Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman şi Darius Olaru au desfiinţat arbitrajul după înfrângerea cu UTA. ”Arbitrul VAR îi striga ”Penalty, penalty!” / ”Săracul a mai fost suspendat pentru aşa ceva”

Florinel Coman şi Darius Olaru au desfiinţat arbitrajul după înfrângerea cu UTA.  ”Arbitrul VAR îi striga ”Penalty, penalty!” / ”Săracul a mai fost suspendat pentru aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Jucătorii FCSB-ului au acuzat în termeni duri arbitrajul, după meciul pierdut de FCSB pe terenul UTA-ei, scor 1-2.

Florinel Coman şi Darius Olaru au inovcat faza din minutul 18, la care arbitrii au decis acordarea unei lovituri de pedeapsă pentru UTA.

”Cred că am început bine meciul, am marcat foarte repede. Am mai avut câteva situaţii bune de a face 2-0, nu am reuşit. După, ei au venit peste noi, a fost acea decizie. Cred că nu a fost penalty. Ştim de ce s-a dat. Ştim cine a fost în cabina VAR şi ştiam, dacă îi striga în cască <<Penalty, penalty>>, era clar.

Decizia e luată de central, dar nu era aşa sigur. Dacă a stat trei minute la VAR, nu cred că era aşa sigur. Decizia a fost luată din cabină. Era clar că dacă dă penalty îi dă şi cartonaş galben. La al doilea, a fost o greşeală a lui Pantea, nu trebuia să facă aşa, dar trebuie să înveţe din greşeli”, a spus Darius Olaru, după meciul cu UTA.

Florinel Coman a discutat cu arbitrul Găman. ”Mi-a spus că nu el a dat acel penalty”

”Am început foarte bine meciul, am marcat repede, m-am înţeles foarte bine cu Darius. După a fost acel penalty, nu ştiu ce să spun. Am vorbit cu domnul Găman şi mi-a spus că nu a dat el acel penalty, dar i s-a spus în cască <<Penalty, penalty!>>. Săracul a mai fost suspendat pentru aşa ceva, vă daţi seama.

A fost un meci pierdut, a venit prima înfrângere, pe un teren greu, tot timpul s-a lăsat aici cu cartonaşe roşii. Au fost mulţi nervi, asta este. Când eu atac adversarul, dau mingea pe lângă el, mă faultează şi dă invers? A fost un gest nesportiv, l-am lovit, dar cu o fază înainte mi-a dat cu cotul în figură şi ne-a dat amândurora galben.

Dacă nu protestam eu, lui nu-i dădea galben. Am rămas cu un om în minus foarte repede. Pantea e un jucător foarte bun, tânăr, cu siguranţă va învăţa din acest meci şi va fi un jucător foarte important pentru noi. Mă înţeleg bine cu Darius, la fiecare meci avem acţiuni clare pe poartă, e un jucător excelent, dar cu toţii am pierdut în această seară.

Nu trebuie să facem o dramă, campionatul e lung. Putem să facem rezultatele pe care ni le dorim”, a adăugat Florinel Coman.

 

Pentru FCSB, înfrângerea de la Arad a reprezentat primul eşec din acest campionat. Roş-albaştrii vor avea un meci de foc etapa următoare, în Ghencea, contra Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: utafcsbflorinel comandarius olaru 

viewscnt
Articole similare