Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Floyd Mayweather a călcat strâmb în plină pandemie de COVID-19. A petrecut la piscină şi n-a ţinut cont de distanţarea socială

Floyd Mayweather a călcat strâmb în plină pandemie de COVID-19. A petrecut la piscină şi n-a ţinut cont de distanţarea socială

Alte sporturi

Comentarii

Pugilistul Floyd Mayweather a petrecut în weekend la o piscină şi într-un club de noapte din Arizona, unde nimeni nu a purtat mască şi nu au fost respectate măsurile de distanţare socială.

Pugilistul Floyd Mayweather a petrecut, sâmbătă, ca-n vremurile bune. Fără mănuşi sau mască, în prima zi din weekend, Mayweather a participat la o petrecere la piscină.

Îmbrăcat în echipamentul echipei din NBA, Chicago Bulls, sportivul a fost filmat în timp ce dansa în mulţimea de oameni. Clipul video a fost postat de Mayweather pe contul lui de Instagram, apoi a fost şters.

Noaptea a fost lungă pentru Mayweather, care s-a distrat şi într-un club de noapte. Localul a fost plin, dar nicio persoană prezentă nu purta mască şi nu era respectată distanţarea socială.



Nu este prima oară când pugilistul iese în evidenţă în perioada pandemiei. În luna martie, Floyd Mayweather a încălcat carantina şi a ieşit la plimbare cu bicicleta alături de prietenii lui. În plus, a şi călătorit cu avionul lui privat.

Duminică, în Arizona au fost anunţate alte 300 de cazuri noi de coronavirus şi 800 de decese, în total.

Afla mai multe despre: floyd mayweatherpetrecerecoronavirus 

viewscnt
Articole similare