Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Floyd Mayweather anunţ ŞOC! Unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile e gata să revină în ring

Floyd Mayweather anunţ ŞOC! Unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile e gata să revină în ring

Box

Comentarii

Floyd Mayweather şi-a anunţat revenirea în ring! Cel puţin aşa interpretează presa internaţională cea mai recentă postare a legendarului sportiv.

La 42 de ani, Floyd Mayweather e gata de revenirea în ring! Cea mai recentă postare a sa de pe reţelele de socializare lasă să se înţeleagă că Mayweather revine în ring la anul!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming out of retirement in 2020

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Legendarul sportiv american nu a mai bifat nicio luptă din 2017, când s-a bătut cu irlandezul Conor McGregor. 50 de vitorii în 50 de meciuri are Floyd Mayweather la profesionişti, 27 dintre ele fiind înainte de limită.

Înainte de duelul cu McGregor, Mayweather bifase două meciuri de câte 12 runde cu Manny Pacquiao şi Andre Berto, ambele câştigate în 2015.

Floyd Mayweather a anunţat totodată că discută cu preşedintele Dana White pentru un super SHOW care va avea loc anul viitor. Floyd a câştigat primul din cele 12 titluri mondiale în 1998, iar în 2007 şi-a anunţat prima retragere, dar a revenit rapid în ring. S-a retras din nou în 2015, pentru a reveni contra luptătorului de arte marţiale Conor McGregor în 2017. După acea luptă, americanul a declarat că a pus capăt definitiv carierei de pugilist profesionist.

Mayweather este încă deschis unor meciuri demonstrative, aşa cum a făcut-o în ianuarie, când l-a demolat pe japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickbox, în mai puţin de trei minute.

Afla mai multe despre: floyd mayweather 

viewscnt
Articole similare