Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Floyd Mayweather revine în box pentru un meci special. "Pretty Boy" a acceptat provocarea lui Logan Paul. Lupta va fi pe 20 februarie 2021

Floyd Mayweather revine în box pentru un meci special. "Pretty Boy" a acceptat provocarea lui Logan Paul. Lupta va fi pe 20 februarie 2021

Box

Comentarii

Floyd Maywather va reveni în box pentru un meci de excepţie, împotriva lui Logan Paul, un YouTuber care l-a provocat pe "Pretty Boy" de o săptămână.

"Money May" revine în box după o pauză de 4 ani

Floyd Mayweather are 43 de ani şi va lupta într-un super meci de excepţie cu 4 zile înainte de a împlini 44 de ani, pe 20 februaire 2021. "Money May" revine în box pentru o luptă spectaculoasă în faţa lui Logan Paul, un YouTuber american, care a mai boxat de 2 ori împotriva lui KSI, un alt YouTuber britanic, care este şi rapper. Floyd nu a mai luptat din august 2017, atunci când l-a învins pe McGregor printr-un TKO şi va reveni în ring după aproape 4 ani.

Cei doi se vor întâlni într-o luptă ce pare a fi în dezavantajul lui "Pretty Boy", deoarece adversarul său are 1.88 metri şi 86 de kilograme, iar greutatea pe care Floyd o avea înainte pentru meciurile sale era de 68 de kilograme, el având 1.73 metri. Cu toate că Mayweather pare ca va avea un 'handicap' în acest meci, totuşi, cu experienţa sa ar putea să îl învingă pe Logan Paul, chiar dacă acesta este mult mai mare şi mai masiv.

Declaraţiile lui Mayweather pentru meci

Mayweather a fost intervievat de către CNN Spania, iar acesta a vorbit despre aceste meci, dar şi despre continuarea carierei sale, în care va mai disputa lupte de acest gen, numite şi "exhibition fights" (lupte de expoziţie).

"De acum, fac expoziţii.", a spus Mayweather pentru CNN Spania.

"Sunt 100% sigur că nu voi mai lupta împotriva vreunui boxer.", a mai spus Floyd.

Coform site-ului de specialitate BoxRec, "Money May" are un record curat de 50 de victorii, dintre care 27 sunt reuşite prin KO.

Afla mai multe despre: floyd mayweather logan paul box 

viewscnt
Articole similare