Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Foarte bine că vin, aşa e normal. Mă bucur!" Gigi Becali, reacţie de ultim moment după ce a aflat că Peluza Nord ar vrea să revină lângă FCSB

"Foarte bine că vin, aşa e normal. Mă bucur!" Gigi Becali, reacţie de ultim moment după ce a aflat că Peluza Nord ar vrea să revină lângă FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a reacţionat după ce a aflat că Peluza Nord ar vrea să revină lângă echipa pe care o controlează. Patronul vicecampioanei s-a bucurat la auzul acestei veşti şi a lăsat de înţeles că îi aşteaptă cu braţele deschise pe ultraşi. Becali n-a ratat ocazia să mai trimită o săgeată către CSA Steaua şi Peluza Sud, fani care susţin echipa din Liga a 4-a.

"Aşa e normal", au fost câteva dintre cuvintele lui Becali legate de revenirea Peluzei Nord lângă echipa roş-albastră. Latifundiarul din Pipera crede că acum se va umple peluza la toate meciurile. Nordul ar urma să revină lângă trupa lui Bogdan Vintilă (47 de ani) la meciul cu Dinamo, pe 16 februarie. Omul de afaceri spune că acum cei de la CSA Steaua vor rămâne doar cu "1000-2000 de suporteri", cei de la Sud.

"Este foarte bine că vin. O să vedeţi acum, că ăştia sunt mulţi. Ai noştri o să fie acum foarte organizaţi, iar cei de la Nord sunt mult mai mulţi şi că cei de la Dinamo. O să se umple peluză. M-am bucurat când am auzit că vin fanii din nou. Aşa e normal. Cei de la Nord au mai venit la meciuri, dar au fost mai puţini şi au venit în câteva grupuri. Acum se schimbă treaba. O să avem galerie adevărată. Şi unii de la Peluza Sud au mai venit pe la meciurile noastre. Câţiva de acolo ţin cu FCSB. Acum cei de la CSA au rămas cu 1500-2000 de suporteri. Au rămas cu cei de la Sud", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Mesaj ferm al Peluzei Nord: "Hai să mai repetăm o dată!"

Miercuri, Peluza Nord a postat pe Facebook un mesaj în care lasă de înţeles, totuşi, că nu vor reveni lângă echipa lui Gigi Becali şi că atunci când vor avea ceva de anunţat o vor face doar pe pagina lor de Facebook, nu prin intermediul presei. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a fost eliberat recent din închisoare şi, marţi seara, a convocat o şedinţă cu toţi liderii peluzei pentru a hotărî ce se va întâmpla în viitor. Totuşi, mesajul ultraşilor e ferm.

"Hai să mai repetăm o dată. Dacă avem ceva de spus, o vom face pe pagina asta! Nu "pe Digi", nu în ziare, nu pe alte pagini de grupuri sau grupări, nu pe pagina fake a unui copil frustrat de cei de la Nucleo! Doar aici, pe această pagină. Mulţumim!", au precizat cei de la Peluza Nord, pe pagina de Facebook. Apoi, în comentarii, cei de la Nord au revenit cu o altă precizare: "O să putem să dăm un punct de vedere când şi dacă e cazul, nu doar de dragul de a spune ceva", au mai precizat fanii roş-albaştri.

Afla mai multe despre: gigi becalipeluza nordreactie 

viewscnt
Articole similare