Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Focar de coronavirus la "U" Craiova! Conducătorii echipei au fost depistaţi pozitiv

Focar de coronavirus la "U" Craiova! Conducătorii echipei au fost depistaţi pozitiv

Fotbal

Comentarii

Oltenia, "năpădită" de coronavirus. După problemele de la FCU Craiova, au apărut probleme serioase şi la rivala "U" Craiova.

O parte a conducerii celor de la "U" Craiova a fost depistată cu noul coronavirus. Printre ei s-ar afla preşedintele echipei Sorin Cârţu, patronul Mihai Rotaru, managerul executiv Ovidiu Costeşin şi managerul general Marcel Popescu.

Pentru moment, clubul din Liga 1 nu a făcut un anunţ oficial privind starea de sănătate a acestora, însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Din informaţiile Telekom Sport, Mihai Rotaru, Marcel Popescu şi Sorin Cârţu prezintă simtome ale bolii şi se resimt.

Cristiano Bergodi, antrenorul oltenilor, a fost şi el depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni, şi nu a putut face deplasarea în Austria, acolo unde formaţia sa a susţinut cantonamentul dintre sezoane.

Şi rivala FCU Craiova a întâmpinat probleme din cauza noului coronavirus. Şase membri ai echipei lui Adrian Mititelu au fost confirmaţi, iar prima etapă din Liga a 2-a a oltenilor a fost anulată şi reprogramată.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare